ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Οι άλλες φυλακές (ιδίοις εξόδοις)

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΠΩΣ εκτελούσαν, ομαδικά, οι Ναζί; Πριν σωριαστούν απ’ τις ριπές οι μελλοθάνατοι, είχαν σκάψει έναν μεγάλο λάκκο. Οι ίδιοι! Χωρίς μπουλντόζες και…δαπάνες. Και τα θύματα; Δεν ήσαν εγκληματίες-ήταν πατριώτες.
ΚΑΙ πού το πάμε; Στους…
ημετέρους εγκληματίες. Στους μεγαλοκλέφτες που άδειασαν τα ταμεία και γέμισαν την Ελλάδα δυστυχία. Δεν υπήρξε εγκληματίας αυτός που ψάχνει στα σκουπίδια ή στήνεται στη σειρά για συσσίτιο. Δεν έκλεψε γιατί δεν μπορούσε; Έστω. Επιχειρηματίας που έπεσε έξω; Έτσι κι αλλιώς είναι θύματα εγκληματιών της αρπαγής και «δολοφόνοι» που πρέπει να πληρώσουν.
ΚΑΙ τι κάνεις με το αδιαχώρητο των φυλακών; Χτίζεις κι άλλες φυλακές! Καινούριες πτέρυγες με κελιά που θα στεγάσουν τον…καημό κλεφτών, πριν τους «εκτελέσουν». Με τι λεφτά, σε καιρούς χαλεπούς και με ταμεία άδεια; Είναι απλό. Μια…προκαταβολή απ’ τη τσέπη των κλεφτών-«δολοφόνων», κι αν βγουν αθώοι(;!) τους τα επιστρέφουμε. ΔΕΝ δίνουμε πεντάρα για τη «στέγασή» τους, δεκάρα ΓΙΑ ΤΗΝ «εκτέλεση» κι ούτε γκασμαδιά για τον «τάφο» τους. «Ιδίοις εξόδοις», λοιπόν, απ’ τα εξαφανισμένα στις offshore και τα κρυμμένα στο…πάπλωμα. Από τότε που πέφταν’ οι μίζες σαν το χαλάζι, με τη ματιά τους ηδονική πάνω στα κλεμμένα, ανύποπτοι για τις χειροπέδες στους καρπούς και τη κλεισούρα στη «στενή».
ΚΑΙ πάμε στους χαζοχαρούμενους της τηλεοπτικής μας καθημερινότητας. Τόση σαχλαμάρα και «τίποτα», σιχασιά για κίναιδους ανάκατους με μαντραχαλάδες, ανοχή σε κρυπτοπόρνες που λανσάρονται αυτάρεσκα…Και να το αποτέλεσμα. Ενημερωμένοι μέχρι κεραίας για τα γκομενιλίκια του κ. Ολάν και…αγωνιώντες πότε θα διαβάσουμε τη ζωή του κ. Λιάγκα σε βιβλίο(!).
ΚΑΙ τι να’ καναν τα λεβεντόπαιδα και οι νιες που καταβροχθίζουν καθημερινά ατέλειωτες ώρες σαχλαμάρας και θεοποίησης του σεξ (πονηρά και πουτ…ρικα);

ΑΝΤΙ του Ολάν και του ερωτικού του τζίρου επί νομίμων και παρανόμων, να μας θυμίζουν την ιστορία των συμπατριωτών του και της Γαλλίας. Τον ρόλο, τη στάση και τη συμπεριφορά τους στη Μικρασιατική μας τραγωδία. Να περιγράφουν τις «γαλλικές-συμμαχικές» μπαλταδιές σε χέρια σκαρφαλωμένων ελλήνων στη ναυαρχίδα τους, αντί να ψάχνουν και να μας «ενημερώνουν» για την ερωτική φωλιά του Προέδρου. 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: