ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ιδιαίτερη προσοχή! Κρούσματα εξαπάτησης των πολιτών στην Κοζάνη τις τελευταίες μέρες!

Ο Δήμος Κοζάνης εφιστά την προσοχή στους πολίτες, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρατηρείτε μια συστηματική απόπειρα εξαπάτησης των πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι περιφέρονται από σπίτι σε σπίτι προσποιούμενοι...
τους πωλητές και εμπλέκοντας στην απάτη τους και το Δήμο Κοζάνης.

Τα σενάρια που επικαλούνται είναι δυο, συγκεκριμένα:
Σενάριο 1ο: Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με κάποιο σύλλογο υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία (πιθανόν να αναφερθεί ότι ο σύλλογος εδρεύει στην Τήνο) διοργάνωσε μια εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση ενός ποσού για την υποστήριξη παιδιών με αναπηρία. Ως συνέχεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης εκπρόσωποι του συλλόγου επισκέπτονται διάφορα σπίτια πουλώντας εργόχειρα και διάφορα προϊόντα συγκεντρώνοντας χρήματα για τον ίδιο λόγο. Στην περίπτωση αυτή η τιμή των προϊόντων προς πώληση κυμαίνεται από 150 έως 400 ευρώ.

Σενάριο 2ο: Ο Δήμος Κοζάνης διενήργησε κλήρωση και επιλεχθήκαν κάποιοι δημότες, οι οποίοι έχουν την «τύχη» να αγοράσουν πολύ φθηνά εργόχειρα και διάφορα άλλα προϊόντα, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη παιδιών με αναπηρία. Στην περίπτωση αυτή η τιμή των προϊόντων προς πώληση κυμαίνεται στα 50 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις περισσότερες φορές οι επιτήδειοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και το όνομα του ίδιου του Δημάρχου Κοζάνης.

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους δημότες πως σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με παρόμοια περιστατικά και σε καμία περίπτωση η κοινωνική του πολιτική δεν θα μπορούσε να συμπεριλάβει αντίστοιχες πρακτικές. Παράλληλα, καλεί τους δημότες να βρίσκονται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων και να καταγγέλλουν στις αστυνομικές αρχές παρόμοια κρούσματα.

Ο Δήμος Κοζάνης έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Δ/νση Κοζάνης.


kozanilife.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: