ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τόξερες??? Τα χαστούκια μειώνουν τις ρυτίδες στο πρόσωπο

«Θα προτιμούσες να κάνεις ενέσεις στο πρόσωπό σου ή να σε χαστουκίζουν;»
Αυτό το ερώτημα θέτει η...

Madame Tata στους πελάτες της, οι οποίοι μάλιστα, δεν αργούν καθόλου να αποφασίσουν, επιλέγοντας να δεχτούν τελικά χαστούκια στο πρόσωπό τους.

Τα χαστούκια ως μέσο εναλλακτικής θεραπείας ομορφιάς, όχι μόνο είναι απόλυτα αληθινό γεγονός, αλλά αποτελεί νέα αντιγηραντική θεραπεία με άριστα αποτελέσματα.
Στο Σαν Φρανσίσκο (Η.Π.Α) ήδη άνοιξε το ινστιτούτο ομορφιάς «Tata Massage» που προσφέρει στους πελάτες του τη «θεραπεία με χαστούκια» και υπόσχεται να εξαλείψει τις ρυτίδες μια για πάντα. Βέβαια, το κόστος είναι αρκετά υψηλό για όσους αποφασίσουν να φάνε μερικά χαστούκια, καθώς κάθε συνεδρία κοστίζει 350 δολάρια. «Πρόκειται για επαναστατική θεραπεία αλλά και μια φυσική εναλλακτική πρόταση στο botox και περιλαμβάνει εκτός από τα χαστούκια, δυνατά τσιμπήματα και μαλάξεις στο πρόσωπο», επεξηγεί η Madame Tata.
Με την υπόσχεση ότι θα απαλλάξει τους ενδιαφερομένους από τις ρυτίδες και θα τους χαρίσει πιο σφιχτή επιδερμίδα, η Madame Tata επιμένει ότι η τεχνική είναι αρκετά παλιά και περνάει από γενιά σε γενιά στη χώρα της (Μπανγκόκ), ενώ η ίδια είναι μία από τις 10 αδειούχες επαγγελματίες στα «θαυματουργά» χαστούκια.

Τρελοι 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: