ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΓΡΕΒΕΝΑ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ"

Τον προβληματισμό τους για την αυστηροποίηση του αντικαπνιστικού νόμου εκφράζουν οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης στο νομό Γρεβενών!!!
Την αντίθεσή τους στον υπάρχοντα αντικαπνιστικό νόμο εξέφρασαν για άλλη μία φορά οι...
εκπρόσωποι των εστιατορικών και συναφών επαγγελμάτων, υποστηρίζοντας πως θα επιφέρει κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και απώλειες δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Στις 23 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και μετά την κατά γενική ομολογία της κρίσης που δημιούργησε ο αντικαπνιστικός νόμος στον συγκεκριμένο κλάδο εστίασης, έγινε συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων του κλάδου, με ανθρώπους της Αστυνομίας και του Δήμου Γρεβενών για μία καλύτερη ενημέρωση.
Η συμμετοχή ήταν τεράστια, η συζήτηση πολιτισμένη, αλλά ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΎΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΉΚΑΝ, όπως άλλωστε αναμενόταν!!!

Η Αστυνομία από την πλευρά της υποστήριξε πολύ σωστά, ότι λειτουργεί βάση του νόμου και ότι τα μέτρα ισχύουν και θα τηρηθούν σε καθημερινή βάση.

ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΊΑ ΠΡΟΚΆΛΕΣΕ Η ΑΠΟΥΣΊΑ του προέδρου του Σωματείου Γρηγόρη Τσαπατσάρη, παρά την ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ που του έγινε.
Δικαιολογίες δεν μπορούν να βρεθούν, καθώς δεν ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΘΗΚΕ ΚΑΝΈΝΑ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ να πάρει θέση, πέραν της ολομέλειας του Εμπορικού Συλλόγου, που ΔΉΛΩΣΕ ΠΑΡΩΝ στα προβλήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων του κλάδου εστίασης.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: