ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ποια γνωστή παρουσιάστρια με καρκίνο στο στήθος [φωτο]

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε μέσω του Twitter της, η παρουσιάστρια ειδήσεων του «Sky News», Jacquie Beltrao. H 48χρονη δημοσιογράφος που παρουσιάζει τα αθλητικά στο...
«Sky News», διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους Παραμονή Χριστουγέννων, κάτι το οποίο μοιράστηκε στη συνέχεια με τους 33.000 followers της στο Twitter, θέλοντας να δικαιολογηθεί για την απουσία της από τα social media.
Η παρουσιάστρια Jacquie Beltrao συνήθιζε να ανεβάζει καθημερινά αρκετά tweets. Τις τελευταίες μέρες του χρόνου όμως είχε εξαφανιστεί από το μέσο και είχε κάνει πολλούς να ανησυχήσουν. Την τελευταία μέρα του χρόνου επέστρεψε μετά από απουσία 4 ημερών-τελευταίο tweet στις 27 Δεκεμβρίου- και αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν είχε ενεργό παρουσία ήταν ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και μάλιστα απολογήθηκε γι΄αυτό.

Η Τζάκι Σαμπάο, παρουσιάστρια του δικτύου Skynews και πρώην αθλήτρια, παρουσιάζει τα αθλητικά στο πρωινό μαγκαζίνο 6-9 π.μ. του σταθμού. Στα 48 της χρόνια έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και ενημέρωσε μέσω Twitter φίλους και ακόλουθους για τη δυσάρεστη εξέλιξη: « Been neglecting my twitter had a bit of a wobbly time of it – diagnosed with Breast Cancer on Xmas Eve – all positive thoughts welcome !!». Κατευθείαν μηνύματα αμέριστης συμπαράστασης κατέκλυσαν το προφίλ της με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη.

fimes.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: