ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο: Δεν έχει «διαχωριστική γραμμή» στα @πίσθια του

Μετά τον άντρα που...πάσχει από διφαλλία, το κοινωνικό δίκτυο Reddit φιλοξενεί και άλλο ένα περίεργο περιστατικό, αφού ένας άντρας ύστερα από διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισε, αναγκάστηκε να... υποστεί επέμβαση που ένωσε τα δύο μέρη των οπισθίων του και πλέον είναι σαν να μην έχει οπίσθια.

Ο χρήστης TBοneTheOriginal όταν διαγνώστηκε με κύστη κόκκυγος βαριάς μορφής, αναγκάστηκε να προσφύγει στη λύση του χειρουργείου που είχε ως αποτέλεσμα η πίσω όψη του να μην είναι φυσιολογική και όπως κάθε ανθρώπου. Ο ίδιος αρχικά είχε κάνει τις απαραίτητες επεμβάσεις, αλλά έβλεπε ότι αντί να επουλώνεται το πρόβλημα, ο πόνος στην απόληξη της ουράς χειροτέρευε και η μοναδική λύση ήταν να κλείσει τη «δίοδο».

Μάλιστα, δίνει και τη συμβουλή του σε όσους νιώθουν μικρούς πόνους στην περιοχή να το τσεκάρουν άμεσα, γιατί κι αυτός το ανέβαλλε διαρκώς και έπαθε τέτοια ζημιά. Ο χρήστης είναι πάντως παντρεμένος και η γυναίκα του δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την πίσω πλευρά. Στην καθημερινότητα του αποφεύγει να κάθεται σε σκληρές επιφάνειες και κατά τ' άλλα δε συναντά τρομερά προβλήματα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: