ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ποιος ποδοσφαιριστής έδειρε τη σύντροφό του επειδή τον κεράτωσε με οπαδό του Ολυμπιακού;

Το ροζ σκάνδαλο της χρονιάς! 
Ποιος παίκτης, που ανήκει σε μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας, χτύπησε τη σύντροφό του και γιατί; Ο sportdog έχει όλο το πιπεράτο ρεπορτάζ!

Το θέμα είναι "χοντρό" και...
δεν θα μιλήσουμε με ονόματα. Θα πούμε, όμως, διευθύνσεις. Ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου, που αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", είναι ποδοσφαιριστής που αποχώρησε πρόσφατα -και ξαφνικά- από επαρχιακή ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Μήπως σας πάει κάπου το μυαλό;

Δεν είναι κανένας τυχαίος παίκτης. Ηγέτης ήταν στην ομάδα που έχει μετρήσει πολλές συμμετοχέςκαι πολλά γκολ. Γι΄ αυτό οι οπαδοί ήδη τον νοσταλγούν. Ο πρόεδρος, όμως, που κατηγορείται από τους φιλάθλους και τον τοπικό Τύπο επειδή τον άφησε να αποχωρήσει, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον κρατήσει. Είχε προσωπικό πρόβλημα, βλέπετε, ο νεαρός άσος και έπρεπε να τον καλύψει.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, βιρτουόζος της μπάλας, που τώρα αγωνίζεται στα ...ξένα, αλλά δεν ανήκει στην ομάδα που παίζει, ήταν (και προφανώς είναι) φουλ ερωτευμένος με μία καυτή νεαρά της πόλης. Η ζήλεια του, όμως, τον έφερε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο σηκώσει χέρι στην άτυχη κοπέλα.

Μιλάμε για χαστούκια και φάπες. Όχι αστεία. Ο παίκτης επιτέθηκε στην πανέμορφη επαρχιώτισσα, που οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι θέλει να γίνει μοντέλο ή TV περσόνα, και αν δεν ήταν μπροστά στον άγριο καυγά ένας συμπαίκτης του να τον σταματήσει, δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε ο τσακωμός.

Το περιστατικό έγινε έξω από το πατρικό της καλλονής που λέγεται ότι μοιάζει πολύ στη Δούκισσα Νομικού. Για τέτοια ομορφιά μιλάμε. Ο ποδοσφαιριστής την περίμενε στο αμάξι του, μαζί με τον συμπαίκτη του, και μόλις την είδε της όρμησε! Ποιος ο λόγος;

Κάποιος σφύριξε στον νεαρό μπαλαδόρο ότι η αγαπητικιά του τον έχει κερατώσει στην Αθήνα με νεαρό επιχειρηματία, γνωστό μπον βιβέρ και οπαδό του Ολυμπιακού. Γι΄ αυτό ο παίκτης θόλωσε και σήκωσε το χέρι του. Πάντως, η πανέμορφη κοπέλα αρνήθηκε ότι έτσι έχουν τα πράγματα και κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή για αρρωστημένη ζήλεια. Να την πιστέψουμε;

Το σκηνικό που αποκαλύπτει ο sportdog έφτασε στα αυτιά του προέδρου ο οποίος προσπάθησε να το κουκουλώσει. Μέχρι και την οικογένεια της κοπέλας έπιασε για να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα. Αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ποδοσφαιριστής τρελαμένος από την ερωτική απογοήτευση, αλλά και τηνντροπή, του ζήτησε όχι μόνο να φύγει από την πόλη, αλλά και από τη χώρα! Ήθελε, βλέπετε, να αλλάξει παραστάσεις για να ξεχάσει την κοπέλα που τον έχει πληγώσει.

Τώρα παίζει στο εξωτερικό και προσπαθεί να βρει και πάλι τον εαυτό του. Μακριά από την ομάδα που έχει αγαπήσει και από το κορίτσι που του πήρε τα μυαλά. Θα γυρίσει, πάντως, το καλοκαίρι στη χώρα μας για να ενσωματωθεί και πάλι στη μεγάλη ομάδα που ανήκει.

Δεν πιστεύουμε να έχετε ακόμα απορία για ποιον ποδοσφαιριστή πρόκειται; Τι κάνει "νιάου, νιάου" στα κεραμίδια είναι το στόρι που σίγουρα διεκδικεί την πρωτιά στις καλύτερες gossip ειδήσεις της χρονιάς.

seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: