ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

H libido κρύβεται τελικά στα πιο περίεργα πράγματα…

Μέχρι τώρα είχες ακούσει ότι οι εξωτικές αφροδισιακές τροφές, τα όστρακα, το κόκκινο κρασί και η μουσική θεωρούνται φυσικά σεξουαλικά διεγερτικά. H νέα αυτή έρευνα όμως, σου αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνώριζες...

Σύμφωνα όμως με μία νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του San Diego με επικεφαλής τον Irwin Goldstein, υπάρχουν και άλλα 3 πράγματα που ενεργοποιούν τα ερωτικά νεύρα του εγκεφάλου και αυξάνουν τη libido, που ούτε καν είχες σκεφτεί…

Η αδρεναλίνη και ο τρόμος αυξάνουν τους καρδιακούς παλμούς και δημιουργούν ερωτική έλξη ανάμεσα στα δύο φύλα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior. Έτσι αν είχες στο μυαλό σου να περάσεις τη βραδιά παρέα με το σύντροφό σου βλέποντας κάποια ρομαντική ταινία, προτίμησε θρίλερ καλύτερα.

Η μυρωδιά και ο ιδρώτας του αντρικού σώματος αυξάνει την έκκριση της κορτιζόλης στις γυναίκες που ευθύνεται για την αύξηση της ερωτικής διάθεσης, όπως υποστηρίζει έρευνα στο Journal of Neuroscience.
Το κόκκινο χρώμα των ρούχων, αποπνέει σεξουαλικότητα, κύρος και δύναμη και διεγείρει την έκκριση σεξουαλικών ορμονών σύμφωνα με τους ερευνητές από το University of Rochester. 

omg.yahoo.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: