ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΔΙΚΗΣΗ - INTIKAM: Τα νέα επεισόδια (11 - 12 - 13 - 14 - 15)

Η Λειλά, δύο μέρες πριν από το ατύχημα, τηλεφωνεί στον δικηγόρο της, χωρίζει με τον Αχμέτ και λέει στον Χαλντούν ότι τώρα είναι ελεύθερη και θέλει να...

MEGA: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 3/2


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Η Λειλά, δύο μέρες πριν από το ατύχημα, τηλεφωνεί στον δικηγόρο της, χωρίζει με τον Αχμέτ και λέει στον Χαλντούν ότι τώρα είναι ελεύθερη και θέλει να είναι μαζί του, κάτι με το οποίο εκείνος δεν δείχνει να συμφωνεί και την απορρίπτει. Ο Ρουζγκιάρ συναντάει τη Ντερίν/Γιαγμούρ στο άλσος αποφασισμένος να της αποκαλύψει τα αισθήματά του για αυτήν. Ο Εμρέ, μετά από το μεθύσι της προηγούμενης νύχτας, δεν θυμάται τι έγινε και ρωτάει τη Σελέν να του πει. Εκείνη όμως θα του πει τη μισή αλήθεια και θα κρύψει τον ρόλο που έπαιξε η ίδια στις εξελίξεις. Η Ασλί προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος άλλαξε το CD που έδειξε το βίντεο στην εκδήλωση ενώ λέει στη Σαχικά πως δεν νομίζει ότι το CD το άλλαξε η Ντερίν/Γιαγμούρ.




Τρίτη 4/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Η Λειλά θέλει να γυρίσει και η Ντερίν/Γιαγμούρ με τον Χακάν διαπιστώνουν πως δεν έχει καθόλου χρήματα αλλά πρόκειται να πάρει σύντομα από τον Χαλντούν. Η Σαχικά ενημερώνεται για της σκέψεις του συζύγου της και τον απειλεί πως άμα κάνει κάτι τέτοιο θα τον χωρίσει. Αργότερα ο Εμρέ δηλώνει στη μητέρα του τον έρωτά του για τη Ντερίν/Γιαγμούρ ενώ παράλληλα η Τζεμρέ τον προτρέπει να τα ξαναβρεί μαζί της. Η Ντερίν/Γιαγμούρ λέει στον Εμρέ πως με τον Ρουζγκιάρ είναι μόνο φίλοι και ότι ενώ τον περίμενε να έρθει στο ραντεβού εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ παρά της έστειλε ένα μήνυμα... Η πλεκτάνη της Σελέν αποκαλύφθηκε...

Τετάρτη 5/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Η Λεϊλά μαθαίνει, από τον δικηγόρο της, πως δεν θα πάρει τα χρήματα που περιμένει και πως η Σαχικά γνωρίζει τα πάντα για τις προθέσεις του Χαλντούν. Η Ντερίν/Γιαγμούρ καταφέρνει, παρ' όλες τις δολοπλοκίες, και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Εμρέ. Την ίδια στιγμή ο Αντέμ βρίσκει ένα πολύ σημαντικό έγγραφο που αποδεικνύει την πλεκτάνη της Σαχικά. Ένα σοβαρό ατύχημα της Λεϊλά περιπλέκει τα πράγματα καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ήταν αυτοκτονία. Ο Αντέμ ζητάει να δει το υλικό που καταγράφτηκε από τις κάμερες για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί. Ο Εμρέ νιώθει πολύ μεγάλη πίεση από την οικογένειά του και βρίσκεται ένα βήμα πριν να υποβάλλει τη παραίτησή του.

Πέμπτη 6/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Οι υποψίες για το ατύχημα στρέφονται απέναντι σε πολλά άτομα μεταξύ των οποίων και ο Χαλντούν, αλλά εκείνον τον απασχολούν πιο σοβαρά θέματα. Ο Αντέμ είναι μονίμως μπλεγμένος στα πόδια του και γνωρίζει ήδη αρκετά ενώ δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί κόσμια το πάθος του για τη Σαχικά. Εν τω μεταξύ η Ντερίν/Γιαγμούρ, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος, ακυρώνει το ραντεβού της με τον Εμρέ αλλά τον ενημερώνει πως αν θέλει μπορεί να πάει στο σπίτι της.

Παρασκευή 7/2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Ο Αντέμ αποφασίζει να μιλήσει στη Σαχικά για τα αισθήματά του αλλά εκείνη δείχνει να μην θέλει να τον δει μπροστά της. Την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση έχει και από τον Χαλντούν τον οποίο εκβιάζει με αυτά που γνωρίζει. Ο Ρουζγκιάρ έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση και παρακινούμενος από τον αδερφό του είναι έτοιμος να κάνει κατάθεση ψυχής στη Ντερίν/Γιαγμούρ με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος.



vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: