ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Έτσι θα απαλλαγείτε από τη μυωπία χωρίς laser!!!

Είναι δυνατή η διόρθωση μικρών βαθμών μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού χωρίς τη χρήση laser; Η απάντηση είναι ναι!
Η παρέμβαση γίνεται με...
ενστάλαξη σταγόνων για ένα δεκάλεπτο, ενώ ακολουθεί έκθεση του ματιού σε ειδικό φως για περίπου πέντε λεπτά. Με την εν λόγω επέμβαση ο πάσχων δεν νιώθει πόνο και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για ανάρρωση.

Η πρωτοποριακή μέθοδος εφαρμόσθηκε σε ασθενείς στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2014 στην Αθήνα από τον καθηγητή Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Σύμφωνα με τον καθηγητή, "πρόκειται για μία εξελιγμένη συσκευή διασύνδεσης κολλαγόνου, η οποία έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις κινήσεις του ματιού και να επικεντρώνεται σε συγκεκριμένο σημείο του αυτόματα. Έχει επίσης απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς μπορεί η 'παρτιτούρα' που θα σχεδιαστεί από τον χειρουργό οφθαλμίατρο να εφαρμοστεί για πολλαπλές θεραπείες στον κερατοειδή".

Η εφαρμογή έγινε σε συνεργασία με το Cleveland Clinic Foundation των ΗΠΑ και παρουσιάστηκε από τον κ. Κανελλόπουλο στο Αμερικανικό Συνέδριο Οφθαλμολογίας στη Νέα Ορλεάνη.
http://www.iatronet.gr/author/208/kanellopoylos-anastasios.html koutipandoras.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: