ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη - μια...μούφα που κάποιοι την πιστεύουν!

Ξεκίνησε ως φάρσα και κάποιοι το διαδίδουν στο δίκτυο σαν να είναι πλέον αλήθεια.
Το είδαμε κι αυτό... Κάποιοι διαδίδουν στο διαδίκτυο ότι...υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014.

"Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης-γράφουν- έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.
Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις"...Ακούγονται απίστευτα για να είναι αληθινα; Κι όμως δεν είναι!
Η πηγή του άρθρου είναι μια σελίδα στο facebook με τίτλο Ανεξήγητα Φαινόμενα και φυσικά οι αφυπνισμένοι το αναπαρήγαγαν χωρίς να ψάξουν τίποτα από όσα τρελά και παλαβά αναφέρει το άρθρο.

Το άρθρο αναφέρει σαν πηγή μια εφημερίδα της Ιταλίας, αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα, αφού η εφημερίδα είναι ανύπαρκτη. Δείτε την αναζήτηση στο google.

Το hoax ξεκίνησε από μια σατυρική Ιταλική σελίδα Giornale Del Corriere, και βρήκαμε πολλές Ιταλικές σελίδες που ασχοληθήκαν με τη συγκεκριμένη φάρσα.

ΔΕΙΤΕ εδω

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: