ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ Καλλoνής 1-2 [video]

Τους 25 βαθμούς έφτασε η Καλλονή στο πρωτάθλημα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, καθώς ύστερα από αυτή με τον Άρη, επικράτησε σήμερα (19/1) εκτός έδρας με 2-1 του...
ΠΑΣ Γιάννινα, σημειώνοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου μέρους.

Το σκορ άνοιξε ο Ακόστα στο 10’, με τον Λεοζίνιο με φάουλ στο 67’ με εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίζει και τον Περόνε έντεκα λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Τις τρεις συνεχόμενες ήττες έφτασε η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μετά από αυτές από Αστέρα και Απόλλωνα.

Το ματς:
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, έχοντας πολύ καλό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων, αλλά μόλις ένα γκολ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε και η Καλλονή, η οποία πάντως είχε δημιουργήσει την πρώτη φάση στο ματς, έγινε πιο επιθετική και αρκετά πιο απειλητική.

Με τη συμβολή και των γηπεδούχων το πρώτο ημίχρονο ήταν «χορταστικό», αλλά το σκορ άδικο για την Καλλονή που έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Στο 19’ το σουτ του Μαρσέλο μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ η φλυαρία του Λεοζίνιο στο 36ο που αρχικά είχε κάνει εξαιρετική κίνηση, βγαίνοντας φάτσα με το τέρμα στέρησε το τέρμα από την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη. Οι Ηπειρώτες έχασαν από την πλευρά της ευκαιρίες, αλλά ήταν λιγότερες από του αντιπάλου της και όχι τόσο κλασσικές.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως ολοκληρώθηκε πάνω-κάτω το πρώτο με την Καλλονή να πιέζει, αλλά να αποδεικνύεται «άσφαιρη». Το «νερό στο αυλάκι» κύλησε στο 67’ όταν ο Λεοζίνιο με την απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον πολύ καλό σήμερα Βελλίδη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του με τη βοήθεια του δεξιού του δοκαριού.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη δεν αρκέστηκε στην ισοφάριση και βλέποντας… πρόσφορο έδαφος συνέχισε την αντεπίθεση διαρκείας, η οποία ολοκληρώθηκε στο 78’ με το γκολ του Περόνε να λύνει αποδίδει δικαιοσύνη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Σονγκό(46’ Κοροβέσης), Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα(53’ Χαρίσης), Στρούνα, Ακόστα, Ίλιτς και Κυβελλίδης (60’ Μπέριος)

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (81’ Φουρλάνος), Κεϊτά (76’ Φαρία), Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου, Μανούσος και Περόνε (84’ Καζάκης)

Διαιτητές: Χ. Καλογερόπουλος, Χ. Μπαλτάς, Ι. Τουμπαρακάκης

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: