ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τίτλοι τέλους για Τσαρούχα και Παπαθωμά!!! Οριστικό τέλος στο γάμο τouς και νέα σχέση

Αν και πάλεψαν να σώσουν τον γάμο τους, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά τραβούν πια ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2004 ύστερα από...
τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισε να χωρίσει, είδηση που επιβεβαιώνει το πρωτοσέλιδο της «Espresso» της 16ης Δεκεμβρίου, όταν το ρεπορτάζ μιλούσε για «σύννεφα» στον γάμο του διάσημου ζευγαριού.

Οι δυο τους, αν και προσπάθησαν να βρουν τρόπους ώστε να μην οδηγηθούν στον χωρισμό δεν τα κατάφεραν, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν καλές. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε να είναι διαφορετικές, από τη στιγμή που έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον 9χρονο σήμερα Αχιλλέα, η ευτυχία του οποίου είναι προτεραιότητα για τη Θεοφανία και τον Πασχάλη.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μοιράζει τη ζωή του πλέον μεταξύ Αθήνας και Λάρισας, αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οικογένεια Τοτ», του Ιστβάν Ορκένι, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, στο Θεσσαλικό Θέατρο, ενώ η Θεοφανία Παπαθωμά έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της. Οπως είχε γράψει η «Espresso», η άλλοτε τηλεοπτική πρωταγωνίστρια, αφού καταπιάστηκε με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, αποφάσισε να πάρει το πτυχίο της στη Νομική και σήμερα είναι ασκούμενη δικηγόρος, που συμμετέχει μάλιστα σε πολύ σημαντικές δίκες. Συγκεκριμένα, κάνει την πρακτική της άσκηση στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου και προσφάτως εκδότη Χάρη Οικονομόπουλου, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν την ηθοποιό σχεδόν καθημερινά στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παρακολουθεί στενά όλες τις σημαντικές υποθέσεις που χειρίζεται ο δικηγόρος, ανάμεσα στις οποίες και εκείνη εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκτός όμως από αλλαγή ρότας στα επαγγελματικά της, η Θεοφανία Παπαθωμά ζει και έναν καινούργιο έρωτα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η δικηγόρος και πρώην ηθοποιός είναι εδώ και αρκετούς μήνες ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Πετράκο, τον τραγουδιστή που γνωρίσαμε μέσα από το «Fame story». Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν δει το «φρέσκο» ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό και τρυφερό ακόμη και σε δημόσιους χώρους, ενώ η Θεοφανία ταξιδεύει αρκετά συχνά στη Ρόδο, όπου ο καλλιτέχνης κάνει εμφανίσεις. Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του ειδυλλίου, καθώς τόσο στη Θεοφανία όσο και στον Γρηγόρη δεν αρέσει να συζητούν για την προσωπική τους ζωή.

Ο μεγάλος έρωτας με την Τάμτα
Ο Γρηγόρης Πετράκος υπήρξε ζευγάρι με την Τάμτα για περισσότερο από πεντέμισι χρόνια. Οι δυο τους «έδεσαν» σχεδόν αμέσως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι αυτή η σχέση είχε πολλές πιθανότητες να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα ο τραγουδιστής διατηρούσε άψογες σχέσεις και με την κόρη της συντρόφου του, την Αννι και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι τρεις τους έβρισκαν τρόπους διασκέδασης ώστε να περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί. Το 2010 άρχισαν να πυκνώνουν οι φήμες περί χωρισμού, μέχρι που οι δύο τραγουδιστές το επιβεβαίωσαν. Ο καλλιτέχνης και η pop star μετά την απόφαση να χωρίσουν έκοψαν κάθε επαφή, με αποτέλεσμα ο Πετράκος να δηλώσει ότι είχαν φτάσει στο σημείο να μη μιλούν καν. Από τότε και οι δύο αφοσιώθηκαν στην καριέρα τους βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά τους. 
Τώρα ο Γρηγόρης βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της Θεοφανίας.

Espressonews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: