ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Tέλος το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία - Ως ισοδύναμο αυξάνεται η τιμή των τσιγάρων

Η απόσυρση του μέτρου για την επιβολή εισιτηρίου 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία αποφασίστηκε από την κυβέρνηση. Μάλιστα, η απόφαση ελήφθη σε...
ανώτατο επίπεδο, μεταξύ του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία μέσω της οποίας θα καταργείται το τέλος για την εισαγωγή στα νοκομεία.

Ως ισοδύναμο μέτρο για την κατάργηση του 25ευρου και την κάλυψη του κενού των 40 εκατ. ευρώ που δημιουργεί, αποφασίστηκε η αύξηση κατά 5 λεπτών της τιμής των τσιγάρων και του καπνού.

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε από τον κ. Γεωργιάδη στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν μετά το επίμονο αίτημα της Χαριλάου Τρικούπη για την απόσυρση του εν λόγω μέτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για το εν λόγω θέμα από το βράδυ της Δευτέρας και αφού συμφώνησαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου επικοινώνησαν με τον υπουργό Υγείας ο οποίος εκείνη την ώρα συναντιόταν με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ και τον ενημέρωσαν για την απόφασή τους να αποσυρθεί το εν λόγω μέτρο.

iefimerida.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: