ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

U18 Ελλάδα - U18 Αζερμπαϊτζάν 1-1

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα των Νέων U18 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν στην πρεμιέρα του τουρνουά "Valentin Granatkin", που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας.
Η Ελλάδα, αν και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο,...
δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα (92') με τον Κουλούρη.

Ένα λεπτό πριν ο Σάλιακας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Εθνικής στο ματς.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Βασαΐτης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Τούφας, Οικονόμου, Γιαλαμίδης (46' Κτιστόπουλος), Τζανουλίνος, Φασίδης (46' Καναβέτας), Μαργαρίτης (75' Πιαστόπουλος), Κουλούρης, Νιούμαν, Τσολακίδης (54' Βασαΐτης).

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής είναι την προσεχή Δευτέρα (6/1) και ώρα 12.15 με αντίπαλο την Ιαπωνία.

Παχατουρίδης: "Τα παιδιά θα αποκομίσουν εμπειρίες"
Μετά την λήξη του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε: "Η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά είναι σημαντική γιατί τα παιδιά θα αποκομίσουν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες.

Κατά συνέπεια, η προσοχή μας, πέρα από το αποτέλεσμα, είναι στραμμένη στο να εντοπίσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας, εφαρμόζοντας στην πράξη όλα όσο δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή απόδοση των παιδιών. Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες, συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν τελικά στην ισοφάριση".

sport24
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: