ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Άξιος χειροκροτήματος ο Θεσπρωτός (video)

Όπως και στο καλοκαιρινό παιχνίδι Κυπέλλου, έτσι και σήμερα, ο Θεσπρωτός έμεινε με τις εντυπώσεις και η ΑΕΛ έφυγε από το γήπεδο με το τρίποντο (0-1). Η φάση που...
σημάδεψε και εν πολλοίς έκρινε τον αγώνα, ήταν αυτή του 21΄. 
Ο Στεφανίδης κέρδισε πέναλτι από τον Πάντο, ο πορτιέρο του Θεσπρωτού πήγε στα αποδυτήρια και το ματς έδειχνε εκεί να τελειώνει, μετά και την εύστοχη εκτέλεση του επιθετικού της Λάρισας. Ο Θεσπρωτός όμως, αν και με παίκτη λιγότερο κόντραρε στα ίσια την ΑΕΛ, έχασε ευκαιρίες και κατά διαστήματα στην επανάληψη ήταν μάλιστα καλύτερος από τους πρωτοπόρους. Το thesprotiaball αναμετέδωσε λετπό προς λεπτό από το Στάδιο Ηγουμενίτσας το ματς.
Θεσπρωτός: Πάντος, Μπάρκας (Παππάς Σ. 70΄), Μηνάς,Βαρτζιώτης, Σταυρίδης, Μητσέλος Α., Μώκος (Νταής 85'), Μπούμρπος, Σιάννης (Γαλάνης 20'), Ντόκος, Παππάς Δ.

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (Αγροδήμος 90'), Ρούσσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Αραμπατζής (Mπλέντι 62').

Δήλωση Κώστα Πάντου:  " Καμία επαφή στη φάση του πέναλτι! Αν είχα διαβάσει καλύτερα τη φάση δε θα υπήρχε ποτέ γκολ. Οι συμπαίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πάλεψαν 70 λεπτά για την ισοφάριση".
Το βίντεο με τα καλυτερα στιγμίοτυπα του παιχνιδιού:


Περισσότερα στο thesprotiaball.gr Ευχαριστούμε...
Δείτε φωτό εδώ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: