ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ο σκύλος που έκανε όλο το διαδίκτυο να δακρύσει (video)

Μπορεί να γνωρίζουμε από αυτοθυσία και αφοσίωση, μπορεί να έχουμε βιώσει μεγάλη αγάπη και φροντίδα από τους οικείους μας αλλά όταν αυτά τα χαρακτηριστικά προέρχονται από ένα ζώο…τότε αποκτούν αμέσως άλλη αξία και μεγαλύτερη σημασία.
Κάπως έτσι βίωσαν οι κάτοικοι της κινεζικής πόλης Γιντσουάν ένα συγκινητικό περιστατικό που συνέβη μερικές μέρες πριν, όταν ένας σκύλος αρνιόταν πεισματικά να εγκαταλείψει το νεκρό φίλο του που κείτονταν στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου με κίνδυνο της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκύλος δεν απομακρυνόταν από το νεκρό σώμα του άτυχου ζώου, μένοντας δίπλα του. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του κόσμου να τον δελεάσουν για να φύγει από εκεί, ο σκύλος αψήφησε τόσο τον κίνδυνο των διερχόμενων οχημάτων όσο και το πολικό ψύχος.

Οι άνθρωποι για να τον προστατέψουν τοποθέτησαν δίπλα του ένα σκαμπό σαν ασπίδα προστασίας από τα οχήματα. Μόνο όταν οι περαστικοί πήραν το νεκρό σώμα του ζώου ο σκύλος τούς ακολούθησε. Εκείνοι το έθαψαν σε παρακείμενο οικόπεδο και ο γενναίος σκύλος έμεινε ξανά κοντά του.

Αυτοθυσία, αφοσίωση και αγάπη…


trelokouneli.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: