ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τράκαρε με κολόνα και εκστασιάστηκε τόσο…που αυνaνίστηκε στη μέση του δρόμου [video]

Ένας άνδρας από τις ΗΠΑ τράκαρε το αυτοκίνητο του σε μία κολόνα και αφού βγήκε έξω, γδύθηκε και άρχισε να αυνaνίζεται και να κουνιέται γuμνός μπροστά στους έντρομους περαστικούς...

Το πρωί της Δευτέρας, ο Βίνσεντ Γουέιντ που κατάγεται από το Νιου Τζέρσι τράκαρε με το αυτοκίνητο του σε μία κολόνα ενός πολυσύχναστου δρόμου που βρίσκεται στην Πενσυλβάνια. Στη συνέχεια τα πράγματα εξελίχθηκαν άκρως παράδοξα καθώς ο άνδρας αντί να καλέσει την αστυνομία, γδύθηκε και άρχισε να αυνaνίζεται.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Μετά το ατύχημα, ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του ενώ ταυτόχρονα ούρλιαζε. Στη συνέχεια επιχείρησε να φύγει αλλά κάποιος από τους περαστικούς του πήρε τα κλειδιά μέχρι να έρθει η αστυνομία».

Ο Γουέιντ ήταν γuμνός σε πολύ κοντινή απόσταση από ένα δημοτικό σχολείο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οδηγούσε πάνω από το όριο ταχύτητας. Ο άνδρας αποφυλακίστηκε πρόσφατα μετά από την καταβολή εγγύησης, ύψους 450 ευρώ.

Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο από την στιγμή που ο Γουέιντ ήταν γυμνός στο δρόμο. Ο άνδρας που απαθανάτισε την στιγμή είπε σε ένα δημοσιογράφο ότι ο άνδρας αυνaνιζόταν ενώ ήταν γυμνός.


tro-ma-ktiko

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: