ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 1-0 [βίντεο]

To 4-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε αμφιβολία για την ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ακόμα και ο Γιάννης Αναστασίου που συνηθίζει να ...
αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα οποιοδήποτε παιχνίδι, βρήκε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε αρκετούς "ενδεκαδάτους" ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε συμβιβαστεί με τη μοίρα του από το πρώτο παιχνίδι και έψαχνε απλά μια νίκη γοήτρου. Ηταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά του έλειπαν οι φάσεις στην εστία του ασταθή σε 2-3 περιπτώσεις, Στέφανου Κοτσόλη. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε προβλήματα συνοχής και ανάπτυξης παιχνιδιού, προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους με την ταχύτητα των Κλωναρίδη και Καρέλη, αλλά δεν κατάφερε να πατήσει "γεμάτα" την αντίπαλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαν να πάνε προηγούμενοι στο σκορ στα αποδυτήρια, αλλά ο Κοτσόλης είπε "όχι" στον "κεραυνό" του Ντινόπουλου στο 45'. Η μόνη απώλεια για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος ήταν το διάστρεμμα που υπέστη στον αστράγαλο ο Σπύρος Ρισβάνης (αντικαταστάθηκε από τον Κουτρουμπή).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δραστήριος στην επανάληψη και στα πρώτα 5 λεπτά έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Κλωναρίδη (απέκρουσε ο Γεωργίου) και Σπυρόπουλο (άουτ). Όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο πιο ελεύθερο γινόταν το παιχνίδι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ψάχνουν το γκολ, το οποίο ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους με σουτ του Καπετάνου στο 72'.

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Γιαλούσης, Καρράς (63' Ζέρης), Κόμνος, Αρβανίτης, Μελίσης, Ρόκας (58' Καπετάνος), Κριστόμπαλ, Κάριλ (58' Πινδώνης), Δεινόπαπας, Τζιμόπουλος.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τρίαντα, Κλωναρίδης (46' Αμπέντ), Μαρινάκης, Δώνης, Καρέλης, Ρισβάνης (46' Κουτρουμπής), Ντίνας (73' Αναστασόπουλος), Πράνιτς.
                                   


sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: