ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Πανιώνιος - ΟΦΗ 1-2 [βίντεο]

Το 2-0 του πρώτου αγώνα τον είχε μετατρέψει σε απόλυτο φαβορί και ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό στη ρεβάνς, έστω κι αν δυσκολεύτηκε...

Ο Πανιώνιος το πάλεψε, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο η ομάδα του Σα Πίντο ήταν πιο εύστοχη και αποτελεσματική. Ο Μακρής στο 63' άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις ελπίδες των κυανέρυθρων, που ήταν θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί λίγο νωρίτερα. Ο Κολοβός με ένα εξαιρετικό γκολ ισοφάρισε στο 66', αλλά οι κρητικοί είχαν κι άλλο γκολ. Ο Ντουντου στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και ο ΟΦΗ με δύο νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί που τον περιμένει ο Παναθηναίκός.

Ψάχνοντας δύο τουλάχιστον γκολ για να ελπίζει σε πρόκριση, ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Ο Κολοβός στο 15' απώλεσε μεγάλη ευκαιρία και οι κρητικοί σιγά σιγά έφεραν το ματς στα μέτρα τους. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, αλλά οι παίκτες του Σα Πίντο έκλεισαν πολύ σωστά τους διαδρόμους.

Ο ΟΦΗ μάλιστα είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Αρχικά στο 36' με τον Σίσιτς, τον οποίο έκοψε τελευταία στιγμή ο Μητρόπουλος, και δύο λεπτά αργότερα με τον Περογαμβράκη, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους, με τον Σταυροθανασσόπουλο να αστοχεί στο 44' από ευνοϊκή θέση.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές, έκλεισε τον ΟΦΗ στα καρέ του και πίεζε πολύ τον Φερνάντεζ, που ήταν εξαιρετικός. Ο πορτογάλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις στο 61' σε προσπάθειες των Κούρντι και Κολοβού. Ενα λεπτό νωρίτερα ο Μιλιάζες είχε απομακρύνει τελευταία στιγμή σουτ του Κολοβού, που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Στο 63' ωστόσο ο ΟΦΗ κλείδωσε την πρόκριση. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μακρής άνοιξε το σκορ με το κεφάλι και έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες των κυανέρυθρων. Ο Κολοβός απάντησε άμεσα με εκπληκτικό γκολ στο 66', αλλά μετά από αντεπίθεση ο Ντουντού στο 80' διπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που δίνει πανηγυρίζει πρόκριση στην ομάδα του Ηρακλείου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης (64' Αραβίδης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός (69' Μπούζας), Σταυροθανασόπουλος (61' Γιάννου), Ντούνης, Καμπάνταης

ΟΦΗ (ΣΑ ΠΙΝΤΟ): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (57' Ντουντού), Σίσιτς (46' Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69' Στάθης), Παπάζογλου

                                   



sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: