ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (100 - 101 - 102 - 103 - 104) (VIDEOS)

επεισόδιο 100
Δευτέρα 17-02-2014

Η αστυνομία παίρνει κατάθεση από την αδελφή του Σήφη την Αναστασία η οποία θα κατονομάσει και ποιος τον...
πυροβολήσε.
Η Μελίνα είναι απελπισμένη και γεμάτη ενοχές μήπως αυτός που πυροβόλησε τον Σήφη είναι ο πατέρας της. Η συμπεριφορά του Αχιλλέα απέναντι στη Μελίνα έχει γίνει ανυπόφορη με τις σκηνές ζηλοτυπίας του πράγμα που αναστατώνει και εξοργίζει την Μελίνα.

Η Μελίνα μετά απ' όλα αυτά που περνάει ζητάει από τη φιλενάδα της την Δάφνη να έρθει κοντά της στην Κύπρο και να της συμπαρασταθεί, αλλά ο Μάρκος είναι αντίθετος σε αυτό. Ο Μηνάς θα κάνει μια βλακεία και η μικρούλα Στεφανία θα νομίζει ότι ο πατέρας της έχει πεθάνει. Η Βασιλική κάνει τη ζωή του Μηνα δύσκολη για να μάθει αν την είχε πατήσει με τη Αλίκη. Η Μελίνα θα απελπιστεί όταν θα μάθει ότι συνέλαβαν τον πατέρα της, παρόλο που είχε τις υποψίες ότι ήταν υπεύθυνος αυτός για την κατάσταση του Σήφη. Η οικογένεια Γιαννακάκη στην Κρήτη θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα που έχει.


επεισόδιο 101
Τρίτη 18-02-2014

Η Αλίκη θα ομολογήσει τα πάντα στη Βασιλική σχετικά με τη σχέση που είχε με τον Μηνα μετά από μια διαμάχη που θα έχουν. Η Μελίνα θα είναι απελπισμένη και γεμάτη τύψεις και ενοχές για αυτό που έκανε ο πατέρας της στον Σήφη και θα ζητήσει από τον Αχιλλέα να επισκεφθεί τον Σήφη στην Κρήτη. Ο Αντώνης θα δεχθεί μια επίσκεψη από την Ευρυδίκη, η οποία θα του ζητήσει να εισπράξει το ποσό που του είχε ζητήσει,αλλά για κακή του τύχη αυτή η συνάντηση δεν θα μείνει μυστική. Η περίεργη στάση που θα έχει η Αναστασία απέναντι στην Ευα όταν θα επισκεφτεί τον Σήφη στο νοσοκομείο,θα την προβληματίσει σχετικά με τις προθέσεις της. Ο Μάρκος θα ξεκαθαρίσει στην Δάφνη πως θα συμπεριφέρεται εκείνη μέσα στη σχέση τους. Η Αναστασία θα έχει μια συνάντηση με τον Ματθαίο στα Χανιά, αλλά αυτή η συνάντηση θα προκαλέσει την πολύ μεγάλη αντίδραση στον Αντώνη.

επεισόδιο 102
Τετάρτη 19-02-2014

Απρόσμενες εξελίξεις στη σειρά Μπρουσκο. Όταν η Αναστασία θα δει τη Μελίνα στο νοσοκομείο θα αντιδράσει πάρα πολύ άσχημα και θα την πετάξει έξω. Ο πατέρας της Μελίνας θα ζητάει βοήθεια για να βρει ένα άλλοθι, ώστε να απαλλαγή από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν,αλλά η Μελίνα δεν θέλει ούτε καν να τον επισκεφθεί στη φυλακή και για όλα αυτά θα είναι ενήμερος και ο Διαμαντής. Η σχέση της Μελίνας και του Αχιλλέα μπαίνει σε κίνδυνο όταν η ένταση μεταξύ τους θα είναι πάρα πολύ δυνατή και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Η Μελίνα μετά από τους συχνούς τσακομούς με τον Αχιλλέα, αρχίζει να του κρύβει τις επισκέψεις που κάνει στο Σήφη στο νοσοκομείο. Για κακή της τύχη όμως της Μελίνας στην τελευταία επίσκεψή που θα κάνει στον Σήφη ο Αχιλλέας θα της επιφυλάσσει μια πικρή έκπληξη. Η Ευρυδίκη θα εκβιάζει για ακόμα μια φορά τον Αντώνη προκειμένου να της δώσει τα χρήματα και θα τον απειλεί ότι θα τον αποκαλύψει.

επεισόδιο 103
Πέμπτη 20-02-2014
 Το ζευγάρι για ακόμα μια φορά βρίσκεται σε πολύ μεγάλη ένταση όταν η ζήλια του Αχιλλέα θα έχει φτάσει στην αποκορύφωση, που θα βλέπει τη Μελίνα να ανησυχεί για τον Σήφη.Η Ευρυδίκη θα ζητήσει στον Αντώνη ακόμα περισσότερα χρήματα για να μην τα βγάλει όλα στην φορά.. Η Αναστασία θα είναι πολύ συγκινημένη για το μεγάλο ενδιαφέρον που θα δείχνει ο Ματθαίος για την υγεία του Σήφη.

Η γιαγιά Αδριανή θα είναι πολύ αναστατωμένη μήπως αποκαλυφθεί το μεγάλο της μυστικό ενώ ο Νεκτάριος τα ξαναβρίσκει με την κόρη του. Η Αγγελική θα δείξει πολύ μεγάλη αντιπάθεια στο πρόσωπο της Εύας, αποσκοπώντας έτσι μια θέση δίπλα στην οικογένεια του Σήφη. Ο Μηνας θα παροτρύνει των Μανωλιό να ορκιστεί ότι θα πάρει εκδίκηση γι' αυτό που έκαναν στο Σήφη.
Μετά από την μεγάλη επίθεση του Αχιλλέα στον Μάρκο θα είναι εξοργισμένος και θα απαιτήσει από την Δάφνη να κόψει κάθε επαφές με τον Αχιλλέα και την οικογένειά του.
Η μεγάλη ανατροπή θα γίνει όταν ο Διαμαντής θα δώσει άλλοθι στον πατέρα της Μελίνας τον Γιώργο. Ο Αχιλλέας θολομένος από την ζήλια θα φτάσει έξω από το σπίτι του Σήφη


επεισόδιο 104
Παρασκευή 21-02-2014
Ο Διαμαντής προσπαθεί να βρει τι άλλοθι θα δώσει στον Γιώργο. Ο Μηνάς με τον Μαλώλη σχεδιάζουν τον ξυλοδαρμό του Γιώργου για όταν θα πάει στη φυλακή ενώ η Δάφνη με την Κωσταντίνα προσπαθουν να τους αλλάξουν μυαλά. Η Μελίνα λέει στην Αναστασία ότι πρέπει να σταθεί δίπλα στον Σήφη γιατι μόλις μάθει για την υγεία του θα καταρεύσει ψυχολογικά αλλά η Αναστασία την διώχνει. Ο Αχιλλέας ζηλεύει πολύ και έχουν μεγάλη ένταση με την Μελίνα. Η Αδριανή με τον Ματθαίο μιλάνε και συννενοούνται στα κρυφά για κάποιο πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά το παρελθόν του Νεκτάριου.



ΔΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: