ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σπουδαία διάκριση των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών

Ο βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη σημαντική διάκριση των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών κατά τον... 20ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για τη βράβευση της Καλύτερης Εφημερίδας Λυκείου και επισημαίνει σε συγχαρητήρια επιστολή του τα εξής:

Το γεγονός ότι οι μαθητές του Λυκείου σας, από τον ακριτικό δήμο μας, πετυχαίνουν πανελλήνιας εμβέλειας διάκριση, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο είναι μεγάλη τιμή και ελπίδα για τον τόπο μας.

Αυτή η επιτυχία δίνει την αφορμή να υπομνησθούν οι σοβαρές θετικές επιπτώσεις που μπορούν να έχει για την ανάπτυξη του τόπου μας και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων η αξιοποίηση των μέσων μαζικής επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών.

Εκφράζονται επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Αμανατιάδου Αναστασία, Παπαγεωργίου Γεωργία, Τασιοπούλου Μαρία, που ηγήθηκαν αυτής της προσπάθειας για τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας τους.

Συγχαίρονται ακόμα, ο διευθυντής του Λυκείου, ο σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων γιατί κατάφεραν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.

Ο κύριος βουλευτής εύχεται εκ καρδίας σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας καλή πρόοδο και ακόμα περισσότερες πρωτιές.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: