ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 2-1 [video]

«Εφιαλτικό» ήταν το πέρασμα του ΠΑΟΚ από τα Περιβόλια. 
Ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 2-1 από τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της...
22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, παρότι βρέθηκε να προηγείται μόλις από το 10ο λεπτό χάρη σε τέρμα του Αθανασιάδη.
Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την φλυαρία των φιλοξενούμενων στη μεσαία γραμμή και τους τιμώρησαν με τα τέρματα των Κάταϊ και Τόρες. Ο Σέρβος με ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1 στο 36ο λεπτό και από δική του προσπάθεια και ασίστ έδωσε στον Ισπανό το τέρμα της νίκης στο 68ο λεπτό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε πλέον κάθε επαφή με την κορυφή, αφού η διαφορά του με τον Ολυμπιακό αυξήθηκε στους 14 βαθμούς, ενώ κινδυνεύει χάσει και την δεύτερη θέση.

Nτεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Νάτχο. Ο Ισραηλινός μέσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 59ο λεπτό στη θέση του Μαντούρο.

Το ματς:
Ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό είχε το ματς από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πλατανιάς προσπαθούσε με την «τριπλέτα» των Τόρες, Μπέλιτς και Κάταϊ να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Γλύκου, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ. Ο Κατσουράνης με φοβερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στο 10΄ βρήκε τον Αθανασιάδη και αυτός με ψύχραιμη κεφαλιά νίκησε τον Γιωργαλλίδη και έκανε το 1-0 στα Περιβόλια.

Με προίκα το τέρμα του διεθνή επιθετικού ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε πιο εύκολο έργο στο ματς. Η μεσαία γραμμή απέκτησε ταχύτητα, λόγω της παρουσίας του Έργκους Κάτσε και οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς πρέσαραν ασφυκτικά τους Χανιώτες. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου παρότι αδυνατούσε να δημιουργήσει φάσεις κατάφερε να ισοφαρίσει έπειτα από αντεπίθεση και ωραία ατομική ενέργεια του Κάταϊ στο 36ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει μπλοκάρει μετά το τέρμα του Αθανασιάδη κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Η προβληματική εικόνα της ομάδας του Στέφενς στο κομμάτι της ανάπτυξης δεν άλλαξε ούτε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να πλησιάσει με οργανωμένες επιθέσεις την εστία του Γιωργαλλίδη, ενώ ο Πλατανιάς κρατούσε με άνεση την ισοπαλία. Ο Ολλανδός τεχνικός με αλλαγές από τον πάγκο επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα των παικτών του, που όμως βρέθηκαν πίσω σκορ έπειτα από μια φάση «καρμπόν» με αυτή του πρώτου τέρματος, με τον Τόρες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 69ο λεπτό.

Το δεύτερο τέρμα της ομάδας των Χανίων σε συνδυασμό με τις πολλές μαζεμένες αλλαγές του Στέφενς έβγαλαν τελείως εκτός ρυθμού τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι παρότι οι παίκτες του Αναστόπουλου τους είχαν δώσει όλο το γήπεδο κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο με τον Αγκιλέρο να γλιτώνει τον Πλατανιά από το 2-2 έπειτα από σουτ του Λίνο στο 89ο λεπτό.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (86’ Καζναφέρης), Τέτε, Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Κατάι, Μπέλιτς, Τόρες (78’ Σιαλμάς)

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (62’ Λίνο), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Μαντούρο (59’ Νάτχο), Κάτσε, Μάρτενς (69’ Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθήνας)

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: