ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.
Στην ζωή δεν είναι μόνο να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά
να παίζεις καλά με άσχημο φύλλο.
Γενικά: Φρενάρετε κάπως τον παρορμητισμό σας για να μπορέσετε να ελέγξετε όλες τις αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να σας μπλοκάρουν σε ψυχικό επίπεδο ώστε να αποστασιοποιηθείτε από κάποια άτομα ή καταστάσεις.
Ερωτικά: Η φυσική σας αντίδραση είναι να κρυφτείτε για λίγο και να μην δώσετε το στίγμα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί είτε θέλετε να σκεφτείτε, κρατώντας κάποια απόσταση, είτε σας έχουν πιάσει οι μελαγχολίες σας ή κάνετε τσαλίμια για να σας δώσει με αυτόν τον τρόπο περισσότερη σημασία. Ο Σκορπιός είναι το πρόσωπο που θα σας κάνει το κλικ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχετε κάποιες ανατροπές στην καθημερινή σας δουλειά θα δείτε ότι θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για να μειώσετε την ένταση και πιθανόν τις συγκρούσεις που υπάρχουν με τους γύρω σας. Το πιο σίγουρο είναι ότι τώρα κτίζετε και χρειάζεστε υπομονή για να έχετε αποτελέσματα. Μπορεί να έχετε ανάγκη να σας στηρίξει ένα πρόσωπο και πιθανόν να του ζητήσετε ακόμα και δάνειο.
Γενικά: Είστε κάπως θλιμμένοι γιατί δεν θέλετε να έρθετε πολύ κοντά με τα πρόσωπα που σας περιτριγυρίζουν. Ίσως να νιώθετε μεγάλη έλλειψη και μοναχικότητα αλλά δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον λόγο από τον οποίο προέρχεται. Ερευνήστε λίγο την απόλυτη σχέση που έχετε με τους γύρω σας.
Ερωτικά: Έχετε βουτήξει στα βαθιά και νιώθετε εξάρτηση από ένα πρόσωπο. Παρόλο που δεν σας αρέσει, υπάρχουν λόγοι που δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε οπότε χρειάζεται να αποδεχτείτε κάποια συναισθήματα τα οποία σας κάνουν μοιραίους. Το Λιοντάρι, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος κάτι έχουν να σας πουν αλλά υπάρχει ένταση μεταξύ σας ή απόσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν κάνετε κινήσεις γιατί θέλετε οπωσδήποτε να συντηρήσετε αυτά που έχετε οπότε και να σας τύχει μια ευκαιρία θα την βάλετε στην άκρη με στόχο την εξυγίανση της υπάρχουσας κατάστασης.
Γενικά: Η μυστικότητα που θα κρατήσετε σε κάποια θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σας ίσως να εμποδίσει το άνοιγμα σε κάποιες νέες πληροφορίες. Παρόλο όμως που το θέλετε, ένα λανθασμένο συναίσθημα δεν σας αφήνει να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις.
Ερωτικά: Υπάρχει μια υπερβολή σε ένα πρόσωπο το οποίο πιθανόν να σας εμποδίζει να έχετε ελευθερία κινήσεων. Η χαρισματική σας όμως προσωπικότητα σας προστατεύει από το να γίνουν μεγάλα λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να επενδύσετε σε κάτι ή να ολοκληρώσετε μια κίνηση που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό και τώρα την ξαναβλέπετε μπροστά σας. Το ζητούμενο όμως είναι να κινηθείτε πολύ γρήγορα και να μην σας επηρεάσει η κακή σας ψυχολογική κατάσταση. 
Γενικά: Υπάρχει μια εύνοια από τα άστρα, σαν να σας δίνεται πίσω κάτι από το παρελθόν. Να είστε προσεκτικοί με τα γλυκά και την ζάχαρη εν γένει, κυρίως αν έχετε επιπλέον βάρος που θέλετε να χάσετε. Η διασκέδαση πιθανόν να είναι ό, τι καλύτερο για την εκτόνωσή σας.
Ερωτικά: Κινείστε κάπως περίεργα γιατί δεν θέλετε να ανοίξετε τελείως τα χαρτιά σας και πάτε κάπως ερευνητικά για να μάθετε επιτέλους τι θέλει από εσάς ένας Υδροχόος. Αντίθετα με τον Σκορπιό μπορεί να έρθετε πολύ κοντά γιατί υπάρχει ταύτιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανταγωνιστικότητα και το ρίσκο μπορεί να γίνουν κρυφά όπως επίσης και μια συμφωνία που αποδεικνύεται σταθερή και θα σας φέρει κέρδος.
Γενικά: Είστε κάπως διστακτικοί με ανθρώπους, καταστάσεις ή ακόμα και με την οικογένεια σας. Συνέχεια σκέφτεστε και αποφεύγετε να πάρετε αποφάσεις από τον φόβο του λάθους.
Ερωτικά: Μπορεί και να έχετε μέσα σας θυμό ο οποίος να σας περιορίζει να ανταποκριθείτε ή να εκφραστείτε ελεύθερα. Για αυτό η σχέση με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο θα έχει δυσκολίες στην επικοινωνία ή σας δημιουργηθεί προβλήματα λόγω ενός κομματιού από το παρελθόν το οποίο τώρα ξαναβγαίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά πεισματάρηδες και δείχνετε να έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση που θέλετε να αλλάξετε οπωσδήποτε γιατί πιστεύετε ότι σταματάει την δράση σας. 
Γενικά: Είστε πολύ δυνατοί και αντιμετωπίζετε με σθένος οτιδήποτε εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σας. Οι δηλώσεις κάποιων φίλων ή ακόμα και ατόμων που δεν γνωρίζετε αλλά πιστεύετε ότι κάτι θα πάρετε από αυτά μεγαλώνουν την δυνατότητα ανοιγμάτων. Ένα ταξιδάκι που σχεδιάζετε από καιρό θα σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Επειδή είστε μεθοδικοί, θα περάσετε εύκολα τις επιθυμίες σας και θα μπορέσει το άλλο πρόσωπο να ανταποκριθεί πιο εύκολα σε οτιδήποτε ζητήσετε. Η επαφή με Σκορπιό θα είναι πολύ πιο απλή από παλιά αλλά με Υδροχόο με το τσιγκέλι θα βγάλετε κάτι που είναι να σας πει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε την αξία σας. Αν συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο σχετικά με τα οικονομικά ή θέματα ασφαλειών θα σας ανταμείψει ιδιαιτέρως γιατί θα έχετε κτυπήσει φλέβα πάνω στα ενδιαφέροντά σας.
Γενικά: Σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα πάρετε τα δικαιώματά σας πίσω και αυτό θα σας αυξήσει την πεποίθηση ότι μπορείτε τελικά να παραμερίσετε τις ντροπές και τις επιφυλάξεις γιατί στην προκειμένη φάση έχετε ανάγκη την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας εκτίμηση για ένα γεγονός ίσως να είναι κάπως διαστρεβλωμένη από πολλά αντιφατικά συναισθήματα τα οποία δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε. Αν έχετε διαμάχες με έναν Παρθένο ακόμα και για θέματα οικονομικά ίσως στην πορεία αυτών των ημερών να βρείτε κάποιες ισορροπίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε έναν διακανονισμό με άτομα τα οποία μπορεί κατά κάποιο τρόπο να σας έχουν αδικήσει ή να σας έχουν χρεώσει άδικα. Αν τους μιλήσετε ανοικτά σίγουρα θα σας ακούσουν. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ασκήσετε σημαντική πίεση.
Γενικά: Θα σας έκανε καλό να αντιληφθείτε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και αντί να τις κρύψετε να τις δείξετε όχι απαραίτητα για να φοβίσετε κάποιον αλλά για να ανεβάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Για αυτό για σήμερα θυμηθείτε πράγματα που έχετε κάνει τα οποία θα βάλετε στη θέση που τους αναλογούν.
Ερωτικά: Η φύση σας είναι βαθιά ερωτική αλλά μερικές φορές μοιάζει σαν την άγρια φουρτουνιασμένη θάλασσα που χρειάζεται κάπως να την τιθασεύσετε για να είστε ευτυχισμένοι. Η επαφή με τον Ιχθύ θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε και να βγάλετε την ευαισθησία σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προωθείτε τις ιδέες σας τις οποίες θα στηρίξετε με πάθος και από αυτό θα βρείτε δύναμη για να αλλάξετε κάπως τις καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια ευκαιρία η οποία ίσως να έρχεται από το παρελθόν. 
Γενικά: Κρατάτε την προσωπική σας άποψη για τον εαυτό σας και δεν θα τη μοιραστείτε όπως παλιά με κάποια άλλα πρόσωπα. Μπορεί να νιώσετε μοναξιά που ίσως ενταθεί από την δύσκολη συμπεριφορά ενός ατόμου.
Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη ενός Ταύρου μπορεί να σας βασανίζει και λίγο πιθανόν γιατί δεν είναι κοντά σας και από εκεί θα καταλάβετε το πόσο τελικά σας είναι απαραίτητος ή όχι. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να δυσκολέψει, κυρίως αν ανακατέψετε οικονομικά θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε πάνω από όλα να είστε πιο ξεκούραστοι και μετά να κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται για την δουλειά σας. Δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε γιατί εσείς ειδικά μπορείτε εύκολα να γυρίσετε υπέρ σας το οτιδήποτε.
Γενικά: Μπορεί να υπάρχει μια μικρή απόσταση με κάποιους φίλους με τους οποίους παλιά είχατε στενότερη επαφή. Τώρα σίγουρα θέλετε να έρθετε πιο κοντά αλλά θα εξαρτηθεί από το πως θα το διαχειριστείτε.
Ερωτικά: Στην αρχή της γνωριμίας σας με ένα Ταύρο καλό θα ήταν να κρατήσετε μια πιο φιλική στάση, παρά να ξεκινήσετε άμεσα μια σχέση και στην πορεία να έχετε θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο φροντίζετε και μπαίνετε βαθιά σε ένα θέμα τόσο θα ερευνήσετε και θα διευκρινίσετε αρκετά κομμάτια, ώστε να βγάλετε συμπεράσματα ακόμα και με βοηθό τη διαίσθησή σας. Κάποια χρήματα που περιμένετε από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξαφνικά μπροστά σας.
Γενικά: Νιώθετε εγκλωβισμένοι είτε μέσα σε συναίσθημα θυμού είτε σε κάποια οικογενειακά ή οικονομικά θέματα τα οποία σας έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και τώρα με κάποιο τρόπο σας μπλοκάρουν.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός ατόμου που σας είχε πολύ πονέσει στο παρελθόν μπορεί να βγει τώρα στην επιφάνεια, αν τυχόν το πρόσωπο που είστε μαζί σας φερθεί παρόμοια σήμερα. Ταύρος, Λιοντάρι, Σκορπιός είναι πιθανό να ενεργοποιήσουν έστω και αντανακλαστικά κάποια δύσκολα συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές είστε περίεργοι και θέλετε να μπείτε και να κολυμπήσετε στα βαθιά και στα δύσκολα. Για αυτό όπου υπάρχει μεγάλο εμπόδιο εσείς το θεωρείτε πρόκληση για να τα καταφέρετε το ακατόρθωτο.
Γενικά: Θέλετε οπωσδήποτε να γίνετε συγκεντρωτικοί και ελεγκτικοί γιατί με αυτή την μέθοδο θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Ένα νομικό θέμα ή ένα γεγονός που αφορά σε ένα συγγενικό πρόσωπο θα σας ανοίξει τα μάτια και θα δείτε μια άλλη πραγματικότητα.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζετε την προσωπική σας σχέση με ωριμότητα και για αυτό θα κρατήσετε μια σταθερή συμπεριφορά προκειμένου να διατηρήσετε την ποιότητα που έχετε ανάγκη. Αν σας ενδιαφέρει ένας Ζυγός πιθανόν να δράσετε κάπως υπόγεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια τυπική συμπεριφορά και με αυτόν τον τρόπο διεκδικείτε κάτι που σας ανήκει και δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. Πιθανόν να φυλάτε τα νώτα σας σε μια συνεργασία η οποία συνήθως δεν σας πάει κόντρα αλλά έχει μια συμπεριφορά διπλωματική και δεν είναι ξεκάθαρη.

astrology.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: