ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

Κριός
Η καλύτερη στρατηγική ίσως είναι να αποφύγετε προς το παρόν οποιαδήποτε διαμάχη που μπορεί να εξελιχθεί σήμερα, καθώς οι... τσακωμοί δεν θα είναι τόσο παραγωγικοί όσο θα θέλατε. Ίσως σπαταλήσετε πολύτιμη ενέργεια υιοθετώντας αμυντική στάση όταν δεν είναι απαραίτητο. Αντί να διατηρήσετε τον αρνητισμό, περάστε το χρόνο σας με τον ανώτατο εαυτό σας. Παρακολουθήστε ένα μάθημα γιόγκα, κάντε ένα περίπατο έξω ή διαλογιστείτε με την αγαπημένη σας για να εκμεταλλευτείτε τη μέρα.
Ταύρος
Σήμερα θα νιώσετε πως η υπόλοιπη ομάδα σας παρασύρει, αλλά η καρδιά σας δεν συμφωνεί. Εδώ και λίγο διάστημα κάνατε κάποιο διάλειμμα, και σήμερα θα μάθετε νέους λόγους για να μην ακολουθείτε στα τυφλά τους άλλους. Δώστε προσοχή στις ανάγκες σας, ειδικά αν απογοητευτείτε. Μην παραδοθείτε στη πίεση. Η αποφασιστικότητά σας θα δουλέψει υπέρ σας στο τέλος.
Δίδυμοι
Οι άνθρωποι εξαρτώνται από πάνω σας για να μοιραστείτε τις γνώσεις σας, αλλά ίσως να μην έχετε τη θέληση να διαθέσετε την έξτρα ενέργεια που απαιτείτε. Η προσωρινή έλλειψη ενδιαφέροντος μπορεί να αναστατώσει τους φίλους σας, αλλά δεν θα σας ανησυχήσει ιδιαίτερα. Βρείτε ένα τρόπο να ασχοληθείτε χωρίς να δεσμεύσετε έντονα τις πηγές σας. Ο ενθουσιασμός σας για τη βοήθεια των άλλων θα επιστρέψει σύντομα.
Καρκίνος
Η παθητικά –επιθετική συμπεριφορά δεν είναι το καλύτερο μονοπάτι για την επιτυχία. Ωστόσο μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά για εσάς σήμερα. Σκεφτείτε με προσοχή τις επιλογές σας, αποφασίστε τι θέλετε και ύστερα επιμείνετε σε αυτό. Δώστε στους άλλους το χρόνο να σας καταλάβουν, ακόμα και αν χρειαστούν μία ή δύο μέρες. Να θυμάστε πως οι άνθρωποι είναι πιο συνεργάσιμοι όταν τους περιλαμβάνετε στις αποφάσεις σας από την αρχή.
Λέων
Είναι σοφό να κάνετε ένα βήμα πίσω σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας σήμερα. Ωστόσο, η μυστικοπαθής συμπεριφορά ίσως σημαίνει πως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θέλετε, πράγμα που δεν αποτελεί και το τέλος του κόσμου. Είναι απλά μία μικρή απογοήτευση. Κάντε στην άκρη τα άσχημα ΑΛΗΘΕΙΑ διότι δεν θα ωφεληθείτε αν χάσετε τη ψυχραιμία σας. Αντί για αυτό, βρείτε ένα τρόπο να επιδείξετε την ευαισθησία σας χωρίς να γίνετε υπερβολικά δραματικοί. Μοιραστείτε την προοπτική σας χωρίς να περιμένετε κάποιο αντάλλαγμα.
Παρθένος
Σήμερα θα νιώσετε πως δεν μπορείτε να κερδίσετε μία διαμάχη που αφορά μία σχέση. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν θα κερδίσει αν δεν ρίξετε μία ρεαλιστική ματιά στη κατάσταση. Ευτυχώς η διαφωνία δεν θα είναι τόσο σημαντική όσο νομίζετε, για αυτό μην ασχολείστε τόσο πολύ με το αποτέλεσμα. Ευτυχώς, μπορείτε να φτάσετε κατευθείαν στη πηγή της σοφίας αν εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για την ΜΟΥΣΙΚΗ.
Ζυγός
Η καθημερινότητά σας ίσως επηρεαστεί από ένα έντονο συναισθηματικό δράμα στο σπίτι σας. Όσο και αν προσπαθήσετε να το αποφύγετε, δεν θα τα καταφέρετε, ή τουλάχιστον θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Μην προσπαθήσετε να βγάλετε νόημα στη δυναμική της κατάστασης. Μία εντελώς παράλογη εμπειρία θα σας αναζωογονήσει αν δεν τη πάρετε υπερβολικά σοβαρά. Μην χάσετε το χιούμορ σας.
Σκορπιός
Ο θυμός σας θα αυξηθεί, ύστερα θα κατασταλάξει και θα αυξηθεί ξανά σήμερα, καθώς οι συνεχόμενες αλλαγές θα σας αναγκάσουν να ανταποκριθείτε, ακόμα και αν δεν είστε απόλυτα δεσμευμένοι συναισθηματικά. Αυτή η τρελή διαδρομή θα ηρεμήσει τις επόμενες μέρες, αλλά θα δυσκολευτείτε να κάνετε υπομονή. Οποιουδήποτε είδους σωματική εμπειρία θα σας βοηθήσει, καθώς θα απομακρύνει την σύγχυση προτού δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα. Είναι καλύτερο να αφήσετε από την αρχή τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια, παρά να τα καταπιέσετε.
Τοξότης
Μία μάχη εξουσίας θα σας τρομάξει σήμερα όσο προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να αντιδράτε με υγιείς τρόπους. Θα είναι δύσκολο να αφήσετε πίσω σας τις πιο οικείες ρουτίνες –ακόμα και αν δεν σας ωφελούν πουθενά. Μην κάνετε πίσω από έναν διαπληκτισμό, απλά αντισταθείτε σε αυτόν προσέχοντας τη συμπεριφορά σας, διότι οποιαδήποτε προσπάθεια να δείξετε έναν ακριβοδίκαιο εαυτό θα προσβάλει τους ανθρώπους που είναι με το μέρος σας. Εκφράστε τον εαυτό σας αυθεντικά αλλά να θυμάστε πως υπάρχουν και άλλες αποδεκτές απόψεις.
Αιγόκερως
Η επικοινωνία θα γίνει χαώδης σήμερα, αλλά δεν θα αποσυρθείτε ούτε θα αποφύγετε το θόρυβο. Θα έχετε την τάση να ξεκαθαρίσετε οποιαδήποτε κατάσταση, αλλά η άρνηση δεν θα σας λύσει το δίλημμα. Μην αντισταθείτε. Δεν έχει σημασία προς τα πού φυσάει ο άνεμος, ακόμα και αν ξεκινά από μέσα σας. Αυτό που έχει σημασία είναι η θέλησή σας να φανείτε και να κάνετε τη σκληρή δουλειά.
Υδροχόος
Τα οικονομικά σας ίσως χρειάζονται ρύθμιση αυτές τις μέρες, ακόμα και αν νομίζατε πως είχατε απόλυτη διαύγεια για την οικονομική σας θέση. Ευτυχώς θα μπορέσετε να τα φτιάξετε χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Μην προβείτε σε περιττές αγορές και φτιάξτε ένα σχέδιο προτού ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ ή μία νέα περιπέτεια. Το πραγματικό κλειδί για να βρείτε την ασφάλεια, είναι να επιστρέψετε στα βασικά.
Ιχθύες
Αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα κάποια σημαντική βελτίωση στη ζωή σας, ίσως νιώσετε πως ξεμένετε από χρόνο. Φυσικά δεν είναι ποτέ αργά να ξεκινήσετε, απλά ίσως είναι καλύτερα να καθυστερήσετε τις πράξεις για όταν η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, για να σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε. Περιμένετε τη κατάλληλη στιγμή και θα κάνετε τη διαφορά στη μελλοντική σας επιτυχία.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: