ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 4-2 [βίντεο]

Όταν ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Πλατανιά, ο Μίτσελ είχε την απάντηση!
Αριέλ Ιμπάγασα…
Ο Αργεντινός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και από το 68΄μέχρι και το 70’ έφτιαξε δύο γκολ, οδηγώντας τους ερυθρόλευκους στη νίκη με 4-2!

Ολαϊτάν, Βαντές, Πέρες και Μαρκάνο ήταν οι σκόρερ του Ολυμπιακού σε άλλη μια νίκη στο Καραϊσκάκη. Ο Τόρες είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 37ο λεπτό και ο Βλαχοδήμος με γκολάρα σε 3-1 για τον Πλατανιά στο 72'.

Το παιχνίδι

Γνώριμο το… σκηνικό για τον Ολυμπιακό στα εντός έδρας παιχνίδια. Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που αμύνεται κοντά στην περιοχή της και προσπαθεί να απειλήσει με αντεπίθεσεις.

Αυτός ήταν και ο τρόπος που ο Πλατανιάς προσπάθησε να περιορίσει τους παίκτες των ερυθρολεύκων να… κάνουν παιχνίδι. Ωστόσο, οι Κρητικοί έδειχναν μεγάλη προσοχή στον άξονα, δεν άφηναν κενούς χώρους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Ολυμπιακός να προσπαθεί να απειλήσει από τα πλάγια με τους Ολαϊτάν και Πέρες.

Παρά το γεγονός ότι δεν έφτασαν με ευκολία στην περιοχή του Πλατανιά οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τις ευκαιρίες… Στο 14ο λεπτό ο Τσόρι έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά μετά την πάσα του Πέρες στην περιοχή.

Ο παραγουανός ήταν και ο πρωταγωνιστής της φάσης του 16ου λεπτού… Ανατράπηκε από τον Γιωργαλλίδη στην περιοχή, όταν ήδη είχε φύγει η μπάλα από τα πόδια του με προορισμό τον Τσόρι.

Το γκολ του Ολυμπιακού τελικά ήρθε… Και αυτό από μια καλή ενέργεια του Μανιάτη. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έκλεψε την μπάλα στην προσπάθεια του Φερνάντες να τριπλάρει έξω από την περιοχή. Αμέσως μετά το κλέψιμο ο Μανιάτης έκανε την πάσα στον Ολαϊτάν και εκείνος άνοιξε το σκορ.

Κι όμως ο Πλατανιάς απάντησε… Στο 37ο λεπτό ο Τόρες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ρομπέρτο μετά από μια αδράνεια των αμυντικών του Ολυμπιακού μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ασκούσε μεγάλη πίεση στον Πλατανιά. Λύση όμως δεν έβρισκε απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Τη λύση την έδωσε ο Μίτσελ... Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Βαλντές και λίγα λεπτά αργότερα (66’) τον Ιμπαγάσα.

Αυτό ήταν… Ο Αργεντινός μόλις πέρασε στο παιχνίδι κατάφερε να φτιάξει δύο γκολ στις δύο πρώτες επιθέσεις του Ολυμπιακού με εκείνον στον αγώνα.

Στο 68’ έβγαλε κάθετη στη μεγάλη περιοχή του Πλατανιά. Η μπάλα μετά από μία παρέμβαση του Σαβιόλα στρώθηκε στον Βαλντές ο οποίος έκανε το 2-1!

Αμέσως μετά ο Αργεντινός έφτιαξε και το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού. Αυτή την φορά έβγαλε τη σέντρα. Ο Πέρες ήταν την πορεία της μπάλας και έκανε το 3-1!

Ο Πλατανιάς μείωσε 3-2 στο 72ο λεπτό μετά από ένα πολύ όμορφο σουτ του Βλαχοδήμου!

Ο Ολυμπιακός εμφανώς καλύτερος με τον Ιμπαγάσα στον αγωνιστικό χώρο να έχει απλοποιήσει το παιχνίδι του είχε ένα δοκάρι στο 77΄μετά από ένα σουτ του Σαβιόλα.

Ωστόσο το τελικό 4-2 το έκανε ο Μαρκάνο με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 78ο λεπτό.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Παπάζογλου (66’ Ιμπαγάσα), Εντινγκά, Σαβιόλα, Πέρες, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ντομίνγκες (57’ Βαλντές), Μπονγκ, Ολαϊτάν (73’ Μασάντο).

Στον πάγκο: Κάρολ, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Σάμαρης, Βαλντές, Φουστέρ, Μανωλάς.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες (79’ Κατάι), Δημήτρης, Μπέλιτς, Τόρες (84’ Σούκιας), Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Ινκούμ (72’ Θέρα), Γιαχία, Φαϊσκα, Τετέι

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Θέρα, Καταϊ, Ντεντάκης, Σουκίας, Τσοντάκης.

sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: