ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Σύζυγος γνωστής ηθοποιού: «σε απάτησα με άλλες 5 γυναίκες και φταις εσύ» [φωτο]

Η αποκάλυψη πριν από 3 περίπου μήνες ότι είχε κοιμηθεί με άλλη, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για το σύζυγο πασίγνωστης ηθοποιού, ο οποίος αναγκάστηκε να της παραδεχτεί ότι...
την έχει απατήσει με άλλες 5 γυναίκες, με μερικές χωρίς προφυλάξεις, και έριξε μάλιστα και το φταίξιμο σε αυτήν, καθώς είχε ανάγκη από καθημερινό και πολύωρο σεξ και αυτή δεν του το προσέφερε.

Ο λόγος για τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ, τον άντρα της Τόρι Σπέλινγκ, ο οποίος ομολόγησε στη σύζυγο του τις απιστίες του, λέγοντας ως ελαφρυντικό ότι και με τις 5 που πήγε ήταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Μάλιστα με κάποιες από αυτές κατ΄ομολογία του δε χρησιμοποίησε ούτε προφυλακτικό.

Όπως αναφέρουν πηγές η Τόρι Σπέλινγκ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και έχει διώξει από το σπίτι τον Ντιν, ενώ του επιτρέπει λίγες ώρες με τα παιδιά και ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Ο Ντιν κατηγόρησε την Τόρι Σπέλινγκ ότι η σεξουαλική τους ζωή δεν ήταν όπως στις αρχές και μάλιστα μία από τις γυναίκες που πήγε, η 28χρονη Έμιλι Γκούντχαντ αποκάλυψε ότι λίγο πριν κάνει σεξ με τον Ντιν της είπε «Αγαπώ τη γυναίκα μου. Την αγαπώ τόσο πολύ, αλλά δεν κάνουμε σεξ».

Η Τόρι Σπέλινγκ λέει ότι ο σύζυγός της ήθελε σεξ 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα και η ίδια έχοντας να φροντίσει τα 4 τους παιδιά και ειδικά το μικρό Φιν που την ξαγρυπνούσε, δεν είχε τα κουράγια.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: