ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Βάλς με δώδεκα θεούς»: Τα νέα επεισόδια (58 - 59 - 60 - 61 - 62)

Η Βίκυ αιφνιδιάζεται όταν ο Θάνος της λέει πως θέλει να χωρίσουν, γιατί έχει μπει στη ζωή του μια άλλη γυναίκα...

ANT1: Καθημερινά στις 17:50
Δευτέρα 3/3


58o επεισόδιο

Η Βίκυ αιφνιδιάζεται όταν ο Θάνος της λέει πως θέλει να χωρίσουν, γιατί έχει μπει στη ζωή του μια άλλη γυναίκα. Αγνοώντας ότι πρόκειται για μια ακόμα σατανική ιδέα του άντρα της, θα πέσει άθελά της στην παγίδα, με ολέθρια αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα παραδέχεται στον Νίκο, πως προσπάθησε και κατάφερε να την πείσει να μην τον μπλέξει στην ιστορία του διαζυγίου της, θέλοντας να τον προστατέψει. Εκείνος, παρά τα συναισθήματα που νιώθει για τη Βίκυ, αναγκάζεται να παραδεχτεί, ότι πράγματι δεν πρέπει ν' ανακατέψει κι άλλους στην ιστορία του με τον Βασιλειάδη. Ταυτόχρονα, η Έλλη, ενοχλημένη από την υπερβολική εμπλοκή του Νικήτα στη ζωή της, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος. Γι' αυτό ανακοινώνει στον γιό της, ότι φεύγουν την επομένη κιόλας για την Ελλάδα. Εκείνος όμως, έχει αντίθετη γνώμη – δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Κύπρο, χωρίς να αποκαλύψει στον πατέρα του ότι έχει ακόμα ένα παιδί, που ως τώρα αγνοούσε. Παράλληλα, ο Κωστής, ετοιμάζεται για την κρίσιμη παρουσίαση στους ανθρώπους της εταιρίας τηλεπικοινωνιών, που εκπροσωπεί η Ρέα. Και τότε συνειδητοποιεί, ότι το αρχείο το οποίο έχει ετοιμάσει με τόση επιμέλεια, έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς! Ο Νίκος έξαλλος, δεν ξέρει πως ν' αντιδράσει – ένα βήμα πριν την απόλυση, αποφασίζει να δώσει στον Κωστή μια τελευταία ευκαιρία.

Τρίτη 4/3
59o επεισόδιο
Ο Κωστής δεν βρίσκει τη Σοφία να τον περιμένει μετά το σχολείο. Την έχει πάρει η Ρέα με το αυτοκίνητό της, λέγοντάς της ψέματα ότι την έστειλε ο Κωστής να περάσουν την υπόλοιπη μέρα μαζί, επειδή εκείνος είχε πολύ δουλειά και θα έμενε στο γραφείο μέχρι αργά. Ο Θάνος επιτίθεται στη Βίκυ, της αποκαλύπτει ότι όλη η ιστορία με την ερωμένη ήταν ένα παιχνίδι για να δει τις αντιδράσεις της, της λέει ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση της με τον Νίκο και αφού τη χτυπήσει, τη στέλνει σπίτι του Νίκου να τον ψαρέψει. Η Βίκυ αντίθετα πηγαίνοντας στον Νίκο του λέει όλη την αλήθεια και τον παρακαλεί να φερθεί προσεκτικά για να μην τους καταλάβει ο Θάνος. Η Ναταλία κάνει πάρτι για την Ελένη, αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται. Από το διαμέρισμά της ακούγεται μουσική και ανησυχούν μήπως έχει πάθει κάτι. Η Ναταλία χρησιμοποιεί τα κλειδιά που της έχουν ξεμείνει από το διπλανό διαμέρισμα για να μπουν και να δουν τι συμβαίνει.

Τετάρτη 5/3
60ό επεισόδιο
Ο Νίκος πείθει τη Βίκυ να καταγγείλει τον Θάνο και οργανώνουν πώς θα προχωρήσουν στο σχέδιο πριν προλάβει ο Θάνος να αντιδράσει. Ταυτόχρονα πείθει και την Ελπίδα να βοηθήσει, φυγαδεύοντας στην Πάφο τη Βίκυ αλλά και τον εαυτό της, για να προστατευθούν από την οργή του Βασιλειάδη. Ο Λευτέρης φοβούμενος για τη ζωή της Ελπίδας αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία, συμμαχώντας με τον Βασιλειάδη και αποκαλύπτοντάς του τα πάντα, με τη συμφωνία να μην πειράξει την Ελπίδα. Στο μεταξύ η Ρέα, ως Ελένη, έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Ναταλία, αναπτύσσοντας μαζί της μια δήθεν φιλία, για να μπορέσει να πάρει την εκδίκησή της από τον Κωστή. Όλο αυτό το διάστημα, ετοιμάζει μία λίστα με πράγματα και πρόσωπα στα οποία έχει αδυναμία ο Κωστής... κλιμακώνοντας το σχέδιο εκδίκησης.

Πέμπτη 6/3
61o επεισόδιο
Ο Άρης είναι έτοιμος να πει στον Νίκο ότι είναι γιος του, άλλα εκείνος δεν έχει χρόνο, πνίγεται στη δουλειά και το ραντεβού αναβάλλεται για το βράδυ. Η Έλλη πηγαίνει στο καφέ όπου μαζί με τη Βίκυ περιμένουν τον Νίκο για να κανονίσουν τη διαδικασία της καταγγελίας και αμέσως μετά τη φυγάδευση της Βίκυς σε ένα φιλικό σπίτι. Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στον Θάνο με αντάλλαγμα να μην πειράξει την Ελπίδα και να τους αφήσει ήσυχους. Γυρνάει σπίτι με τύψεις και δε λέει τίποτα για αυτή του την πράξη. Ο Κωστής κερδίζει τις εντυπώσεις με την παρουσίαση που κάνει και παίρνει συγχαρητήρια από όλους. Η Μαρίνα βγαίνει με τους πελάτες σε γεύμα εργασίας, αλλά εκεί συναντάει τον Φίλιππο με τον δικηγόρο του και τον πατέρα της και της μπαίνουν υποψίες. Μετά από πίεση της αποκαλύπτουν ότι ο Φίλιππος θα χρηματοδοτήσει τον Δημήτρη για να ξεκινήσει καινούργια επιχείρηση. Η Ρέα (Ελένη) επισκέπτεται τη Ναταλία και της μιλάει για ένα βιβλίο που γράφει, μια ιστορία εκδίκησης, μιας γυναίκας που θέλει να καταστρέψει έναν άντρα. Η Ναταλία ανυποψίαστη, της λέει ότι θα τη βοηθήσει και θα της δώσει ιδέες για το βιβλίο της. Ο Νίκος φτάνει στο καφέ που είναι το ραντεβού, αλλά πριν μπει μέσα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Θάνο που του λέει ότι έχει απαγάγει τον γιο του.

Παρασκευή 7/3
62o επεισόδιο
Ο Νίκος αργεί να πάει στο ραντεβού του με την Έλλη και τη Βίκυ καθώς λαμβάνει ένα παράξενο τηλεφώνημα, απ' τον Βασιλειάδη που του λέει να μην ξαναπλησιάσει τη Βίκυ, γιατί κρατάει όμηρο το γιο του και αν δεν υπακούσει, δεν θα τον ξαναδεί. Ο Νίκος του λέει πως κάνει λάθος, δεν έχει άλλο παιδί, αλλά ο Βασιλειάδης τον προτρέπει να ρωτήσει την Έλλη, που μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω. Ο Νίκος σοκάρεται, καθώς καταλαβαίνει ότι το παιδί στο οποίο αναφέρεται ο Θάνος, δεν είναι άλλος από τον μικρό Άρη. Ο Νίκος ζητάει να δει την Έλλη και της λέει ότι ο Θάνος έχει σε ομηρία τον μικρό Άρη. Εκείνη καταρρέει και του αποκαλύπτει πως ο Άρης είναι γιος τους. Ο Νίκος μετά απ' αυτό αναγκάζεται να αρνηθεί τη βοήθειά του στη Βίκυ, χωρίς να μπορεί και να της εξηγήσει το λόγο. Η Ρέα ως Ελένη, πάει τα χειρόγραφα του μυθιστορήματος στη Ναταλία που τα βρίσκει πολύ ενδιαφέροντα. Στην ιστορία, η Ρέα περιγράφει τη σχέση της με τον Κωστή και τους τρόπους που σκοπεύει να τον εκδικηθεί, ενώ ζητάει κι άλλες ιδέες από τη Ναταλία. Στο μεταξύ, η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει, γιατί ο Φίλιππος θέλει να χρηματοδοτήσει μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια του πατέρα της, αφού είναι γνωστό πως δεν τα καταφέρνει σ' αυτά.

ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: