ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

Κριός
Νιώθετε πως κάτι φτάνει στο τέλος του, αλλά πως ξεκινά και κάτι καινούριο. Ακόμα και αν πρόσφατα κάνατε ορατή πρόοδο,... δεν μπορείτε να βγάλετε το τελικό συμπέρασμα. Δυστυχώς, δεν θα σας επιτραπεί να κινηθείτε αν δεν φτάσετε το προηγούμενο πρότζεκτ σας σε σταθερό επίπεδο. Βάλτε τα δυνατά σας για να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν και να ζήσετε στο μέλλον.

Ταύρος
Η αρνητική σας στάση απέναντι στις αλλαγές θα σας κουράσει σήμερα, με αποτέλεσμα να είναι πιο έξυπνο να συμβιβαστείτε παρά να σταθείτε μόνοι. Ίσως νιώθετε πως όλοι κινούνται προς μία κατεύθυνση που δεν υποστηρίζει τους μακροχρόνιους στόχους σας. Μην ανησυχείτε τόσο πολύ αν θα κάνετε το σωστό, αλλιώς θα καταλήξετε να μην κάνετε τίποτα. Συμβιβαστείτε με τις νέες καταστάσεις και δείξτε σε όλους πόσο δυνατοί είστε.

Δίδυμοι
Είναι πολύ εύκολο να γίνετε αιχμάλωτοι των ονείρων σας και να πιστέψετε πως είναι πραγματικά. Δεν είναι κακό να έχετε την πολυτέλεια να χαθείτε στην φαντασία σας, αρκεί να γυρίσετε πίσω στην καθημερινότητα όταν χρειαστεί. Αν όμως συμπεριφέρεστε σαν να νιώθετε πως η φαντασία είναι η πραγματικότητα, τότε θα δημιουργηθούν πολλά .

Καρκίνος
Η ζωή θα γίνει περισσότερο περίπλοκη σήμερα αν οι φίλοι σας συστήσουν ένα σχέδιο και δεν μπορείτε να πείτε όχι. Δυστυχώς, το να ενώσετε τις δυνάμεις σας με την ομάδα ίσως παρουσιάσει ένα άβολο δίλημμα. Θέλετε να λάβετε μέρος στη δράση, ταυτόχρονα θέλετε να ακολουθήσετε τα προβλήματά σας. Βρείτε ένα τρόπο για να παραμείνετε αληθινοί με τον εαυτό σας και ταυτόχρονα να βλέπετε με τους άλλους το μεγάλο όραμα. Τα οφέλη της συνεργασίας στο τέλος θα σας βοηθήσει αρκετά.

Λέων
Μία αναπάντεχη τροπή των γεγονότων ίσως φέρει στη ζωή σας κάποιον που θα σας ζητήσει μία χάρη. Αν και η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να τον βοηθήσετε, προσέξτε τη δέσμευση. Το πιθανότερο είναι η προσωπική τιμή που πρέπει να πληρώσετε να είναι μεγαλύτερη από αυτή που θέλετε. Θυμηθείτε, οι άλλοι θα σας σέβονται περισσότερο αν θέσετε όρια πριν συμφωνήσετε για τα πάντα.

Παρθένος
Είναι σοφό να εμπιστευτείτε τη κρίση σας καθώς αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα πριν καν εμφανιστούν. Μην αφήσετε τους άλλους να γλιτώσουν κατηγορώντας σας πως περιμένετε πάρα πολλά. Η ανησυχία σας δεν είναι λόγος που δικαιολογεί την εμμονή σας για τις λεπτομέρειες. Η άριστη εκτέλεση δεν θα βοηθήσει μία ιδέα που δεν ήταν καλή από την αρχή. Θυμηθείτε, η ρεαλιστική προσέγγιση θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Ζυγός
Νιώθετε πως σας τραβούν προς δύο εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις σήμερα. Μπορείτε να φερθείτε ανέμελα συναισθηματικά, επιτρέποντας στην ένταση να εξασθενήσει. Εναλλακτικά, ίσως σας αρέσει μία προοπτική τόσο πολύ, που θα χάσετε τη διαύγειά σας. Είναι καλό να διαλέγετε πλευρές, αλλά παραμείνετε ανοιχτοί στη φωνή της λογικής και στα συναισθήματα των άλλων.

Σκορπιός
Θα είναι πρόκληση να ακούσετε τους άλλους σήμερα, ειδικά όταν υπάρχουν τόσα πολλά μέσα στη φαντασία σας. Ίσως δείτε ξεκάθαρα αυτά που θέλετε, αλλά το μονοπάτι για τις επιθυμίες σας θα απειληθεί από τις διαφορετικές προθέσεις κάποιου άλλου. Αποστασιοποιηθείτε από παλιές προσδοκίες και επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε στο παρόν, καθώς αυτή είναι η πιο αξιόπιστη διαδρομή για την ευτυχία.

Τοξότης
Οι μακροχρόνιοι στόχοι σας είναι συνήθως πιο συναρπαστικοί από την καθημερινότητα. Ωστόσο θα ωφεληθείτε σήμερα αν αφήσετε τα σχέδια του μέλλοντος και ασχοληθείτε με μία άμεση κατάσταση. Αντί να χαθείτε στη μεγάλη εικόνα, φέρτε τα πάντα στο εδώ και τώρα, όπου οι μικρότερες αλλαγές μπορούν να φέρουν θετικά μέλλον.

Αιγόκερως
Οι άλλοι σας βλέπουν γεμάτους αυτοπεποίθηση και ανταγωνισμό. Ακόμα και αν είστε αγχωμένοι, διότι δεν είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, να είστε σίγουροι πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Μην χειροτερέψετε τις ανασφάλειές σας απαιτώντας περισσότερα από τους άλλους σε σχέση με αυτά που είστε έτοιμοι να δώσετε εσείς. Αντί να πείτε στους άλλους τι να κάνουν, δώστε το καλό παράδειγμα.

Υδροχόος
Ίσως ανησυχείτε πως κάτι δεν ακολουθεί το σχέδιό σας, ακόμα και αν είναι πολύ νωρίς για να το κρίνετε. Δυστυχώς, οι ανησυχίες θα δημιουργήσουν αβεβαιότητα, επιβραδύνοντάς σας. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα προσθέσει περισσότερο άγχος, αλλά αν προσέξετε αυτά που συμβαίνουν πραγματικά, τότε θα το ξεπεράσετε εύκολα. Η θετική συμπεριφορά είναι το εισιτήριό σας για την επιτυχία.

Ιχθύες
Κάντε τα σχέδιά σας με προσοχή σήμερα, και ύστερα προσπαθήστε να τα εκτελέσετε με ακρίβεια. Αντί να σας κάνουν οι άλλοι ό, τι θέλουν, αυξήστε τις πιθανότητες της επιτυχίας, ακολουθώντας το δικό σας πρόγραμμα. Κινηθείτε σταθερά προς τους στόχους σας, αλλά μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί, καθώς θα βγείτε από το μονοπάτι σας.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: