ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Εκτελέστηκε Κουβανός που είχε καταδικαστεί για το βιασμό και τη δολοφονία 9χρονου [βίντεο+φωτο]

Με θανατηφόρο ένεση εκτελέστηκε ο Κουβανός μετανάστης Χουάν Κάρλος Τσάβες, ο οποίος είχε καταδικαστεί στη θανατική ποινή για την...
απαγωγή, τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 9χρονου αγοριού στη Φλόριντα το 1995.

Αυτά που υπέφερε ο ανήλικος Τζίμι Ράις στα χέρια του Τσάβες, προκάλεσαν μία αλλαγή στη νομοθεσία της πολιτείας. Συγκεκριμένα, οι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων που έχουν φυλακιστεί, μπορούν να εξακολουθούν να κρατούνται στη φυλακή ακόμα και μετά την απελευθέρωσή τους, εφόσον κριθεί πιθανό να επαναλάβουν τα εγκλήματά τους – νομοθεσία, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί σε ολόκληρη την Αμερική.

Ο Τσάβες εκτελέστηκε στην κρατική φυλακή της Φλόριντα, παρά το γεγονός ότι είχε ασκήσει έφεση την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο του γεύμα περιελάμβανε μπριζόλα, πατάτες, παγωτό φράουλα και χυμό μάνγκο, ενώ δεν έδειξε μετανιωμένος για το έγκλημα που είχε διαπράξει.

Σε μία δήλωση που κυκλοφόρησε μετά το θάνατό του, ο Τσάβες ανέφερε: «Κανείς από εμάς δεν μπορεί να κρίνει τις αμαρτίες ενός άλλου ανθρώπου. Αμφιβάλλω ότι υπάρχει κάτι που να μπορώ να πω, το οποίο θα ικανοποιήσει οποιονδήποτε και ιδιαίτερα εκείνους που πιστεύουν ότι δεν μου αξίζει τίποτα λιγότερο από αυτή την τιμωρία (της θανατικής ποινής)».

Σημειώνεται, ότι ο Τσάβες, ο οποίος δεν είχε ιστορικό εγκληματικότητας όταν απήγαγε τον άτυχο 9χρονο υπό την απειλή όπλου την ώρα που κατέβαινε από το σχολικό.

Στη συνέχεια, ο δράστης, πήγε το μικρό αγόρι στο τροχόσπιτό του, όπου και το βίασε. Όταν ο 9χρονος επιχείρησε να δραπετεύσει, ο Τσάβες τον πυροβόλησε θανάσιμα στην πλάτη και έπειτα διαμέλισε το σώμα το και έκρυψε τα κομμάτια μέσα σε πλαστικές γλάστρες.

Τα λείψανα του μικρού Τζίμι βρέθηκαν 3 μήνες αργότερα, όταν ένας γνωστός του Τσάβες ανακάλυψε τη σχολική τσάντα του άτυχου παιδιού.



directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: