ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ποιοι είναι οι υποψήφιοι σε Αθήνα και Περιφέρεια...

Στα πρόσωπα της Ρένας Δούρου για τον δήμο Αθηναίων και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την Περιφέρεια Αττικής φαίνεται ότι καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα για την περιφέρεια Αττικής. Ο πρόεδρος του κόμματος πρότεινε, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τη Ρένα Δούρου, μετά την άρνηση της Σοφίας Σακοράφα.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι το νεότερο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και γεννήθηκε το 1980. Σπούδασε στο Οικονοµικό Πανεπιστήµιο Αθηνών και στη Νέα Υόρκη. Είναι υποψήφιος διδάκτορας Οικονοµικών στο Πανεπιστήµιο Αθηνών. 
Έχει λάβει µέρος στην εκπόνηση πολλών οικονοµικών µελετών. Οργανώθηκε στη Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 1999 και διατέλεσε µέλος της Γραµµατείας του Κεντρικού Συµβουλίου. Είναι µέλος της ΚΠΕ του Συνασπισµού και συντονιστής του Τµήµατος Οικονοµικής Πολιτικής. 
Επίσης, είναι µέλος της Επιτροπής Τεκµηρίωσης και Μελετών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασµού. Δραστηριοποιείται στη Νέα Σµύρνη. 
Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς».

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: