ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πυρσός Γρεβενών: Το παράπονο του Τσούκλη

Απογοητευμένος ο τεχνικός των πράσινων για την υποδοχή που του επιφύλαξαν ορισμένοι φίλαθλοι της Καστοριάς για την επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια και οικείο περιβάλλον.
Τι λέει στο dokari.gr
«Σκασμένος» ήταν ο Πέτρος Τσούκλης όχι μόνο από την ήττα του Πυρσού Γρεβενών την Κυριακή στην Καστοριά (1-0), αλλά και από την αντιμετώπιση που έτυχαν αυτός και κάποιοι παίκτες από την μερίδα φιλάθλων, δηλώνοντας στο dokari.gr: 

«Είναι άσχημο να σε βρίζουν χωρίς να προκαλείς και χωρίς λόγο, για μια ομάδα στην οποία έχεις προσφέρει. Είμαι Καστοριανός και έπαιξα δυο φορές στην ομάδα, σε δύσκολες περιόδους. Επίσης, κάποιοι παίκτες του Πυρσού έπαιξαν εκεί, όπως οι Κοσμίδης, Σικαλόπουλος, Σκέντος και Αθανασιάδης. 

Αυτές οι συμπεριφορές δείχνουν ότι κάποιοι στην κερκίδα δε σέβονται τίποτα. 

Δείχνει αχαριστία και απόλυτη ισοπέδωση. Αγαπώ την Καστοριά, αλλά δουλεύω στον Πυρσό και είναι λογικό να θέλω το συμφέρον του».
Όσο για το ματς; «Μέχρι τη στιγμή του 1-0 ήμασταν ανώτεροι και είχαμε παραπάνω φάσεις. Δεχθήκαμε γκολ από λάθος του πορτιέρο μας. Μετά το ματς πήγε στη δύναμη. Ως τώρα μας κοστίζουν οι τέσσερις χαμένοι βαθμοί εντός, στις ισοπαλίες με Θεσπρωτικό και Κρανούλα. 

Πιστεύω ότι έχουμε υλικό, οργάνωση και δυναμική για να σωθούμε, στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Θα βοηθήσει η νίκη στα χαρτιά με τη Λευκάδα, θα ηρεμήσουμε και θα ανασυνταχθούμε, ενώ θα αποθεραπευθεί και ο Μπόλλος. 

Φιλικό δε θα γίνει και αναζητούμε αν βρεθεί ελεύθερος επιθετικός. Έχουμε βατό πρόγραμμα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε εντός Καμπανιακό και εκτός Όλυμπο Κέρκυρας».

dokari.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: