ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ -ΒΟΜΒΑ του Γρηγόρη Βαλλιανάτου: "Εχω κάνει έρωτα με..."!!!

Αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός, ότι έχει υπάρξει συνοδός κυριών, ακόμα και ονόματα υποψηφίων που είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά οι αποκαλύψεις του...
Γρηγόρη Βαλλιανάτου δεν σταματάνε εκεί, μιας και ο υποψήφιος Δήμαρχος του δήμου Αθηναίων μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή - για ακόμα μια φορά.

Έτσι, στο περιοδικό «Εγώ Weekly» μίλησε για τη ζωή του και την καθημερινότητά του ως φορέας του AIDS, για τους έρωτές του, αλλά και τον χαμό του συντρόφου του.

«Γλύκανε λίγο το βλέμμα των ανθρώπων που με κοιτάζουν και κάποιοι ίσως να θύμωσαν. Δυσκολεύτηκαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, φίλοι ή συγγενείς μου, που ενδεχομένως, δέχονταν διάφορα ερωτήματα. Σήμερα κακά τα ψέματα ο οροθετικός είναι σαν ένα χρόνιο ασθενή», είπε όταν ρωτήθηκε αν άλλαξε η ζωή του μετά τις εξομολογήσεις του.

Συνέχισε εξηγώντας ότι μιας και είναι οροθετικός από το τέλος της δεκαετίας του '80 και για αυτό «έβαζα προφυλακτικό. Σε άλλους το έλεγα και σε άλλους όχι, όμως δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι τον έθεσα σε κίνδυνο».

Όσο για το με πόσους άνδρες έχει κάνει έρωτα; «Είναι λιγότεροι από 9.000», απάντησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, εξηγώντας ότι σήμερα δεν είναι ερωτευμένος: «Είμαι πριν από τον επόμενο έρωτα. 

Έχασα τον άνθρωπό μου πριν από τρία χρόνια από καρδιακή νόσο"..
athensmagazine.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: