ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Σοκαριστικό βίντεο: Βρέφος πάσχει από σπάνια πάθηση! Το σώμα του πιάνει φωτιά από μόνο του..

Είναι μόλις τριών μηνών και σχεδόν από τη γέννησή του νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Ινδίας εξαιτίας μίας εξαιρετικά σπάνιας πάθησης που του προκαλεί εγκαύματα σε όλο του το σώμα…


Η πάθηση του μόλις τριών μηνών Ραχούλ είναι εξαιρετικά σπάνια! Το σώμα του παρουσιάζει το φαινόμενο της αυτανάφλεξης, δηλαδή πιάνει μόνο του φωτιά χωρίς να υπάρχει κάποια προφανή αιτία. Το βρέφος λαμβάνει θεραπεία σε νοσοκομείο της Τσενάι στην Ινδία με το σωματάκι του να είναι γεμάτο εγκαύματα. Οι γονείς του καθημερινά προσεύχονται για ένα ιατρικό θαύμα ενώ οι επιστήμονες που εξέτασαν το βρέφος λένε ότι πιθανότατα τα εγκαύματα προκαλούνται από εύφλεκτα αέρια τα οποία βγάινουν από το δέρμα του μικρού Ραχούλ.

Η συγκεκριμένη σπάνια πάθηση φαίνεται πως ταλαιπωρεί το βρέφος από τη γέννησή του αφού τα εγκαύματα στο σώμα του μωρού εμφανίστηκαν πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 9 ημερών. Το φαινόμενο όμως με τα ανεξήγητα εγκαύματα συνεχίστηκε και οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο άλλες τρεις φορές. Οι γιατροί, μη μπορώντας αρχικά να εξηγήσουν τι συμβαέινει, συμβούλευσαν τους γονείς να κρατούν σε απόσταση από το παιδί εύφλεκτα υλικά και να υπάρχει πάντα κλιματισμός στο χώρο όπου βρίσκεται το μωρό. Τώρα, κι ενώ το μωρό συνεχίζει να νοσηλέυεται στην εντατική, οι γιατροί εξετάζουν κατά πόσο τα εγκαύματα συνδέονται με γενετικούς παράγοντες. Δείτε το βίντεο:
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: