ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τραγουδίστρια είπε «όχι» χθες σε πρόταση γάμου απο Σαουδάραβα κροίσο

Με το που σκάσει Άραβας στην «κατεχόμενη» Ελλάδα από το μνημόνιο και τα χρέη… ως εκ θαύματος όλα λειτουργούν τέλεια. Άλλωστε οι μυημένοι γνωρίζουν καλά ότι ο Άραβας αφήνει πάντα λεφτά…
και έχει αδυναμία στο ξανθό. Έλα όμως που τα γούστα τους δεν ικανοποιούνται πάντα!
Θα μπορούσε να είναι σενάριο σε χολυγουντιανή παραγωγή. Αλλά δεν είναι! Συνέβη χθες το βράδυ και όπως πάντα τα φιλαράκια μου εκεί έξω μου έδωσαν την πληροφορία. Τι συνέβη; Δώστε βάση.
Χτες το βράδυ σε γνωστό κυριλέ στέκι και μάλιστα prive μόνο για μέλη της υψηλής κοινωνίας των νοτίων προαστίων είχε guest εμφάνιση η τραγουδίστρια Εύα Γεωβανέκου.

Το μαγαζί γεμάτο, τα ποτά και τα φαγητά έρεαν άφθονα και η Εύα με τη φωνάρα της είχε ανεβάσει το κέφι στα ύψη. Κατά τις 11 το βράδυ σκάει μύτη στο μαγαζί μαζί με την παρέα του γνωστός Σαουδάραβας επιχειρηματίας.
Μια ματιά ήταν αρκετή για να φάει κόλλημα με το κορίτσι και πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να τον μαγέψει η φωνή της.

Τα υπόλοιπα έγιναν πολύ γρήγορα. Τα λουλούδια πήγαιναν και ερχόντουσαν ασταμάτητα, τα κεράσματα επίσης και στην πρώτη ευκαιρία ο Σαουδάραβας κροίσος ζήτησε να γνωρίσει την τραγουδίστρια. Οι πηγές μας λένε ότι μέχρι και γάμο της έταξε για να την πάρει μαζί του αλλά το κορίτσι δεν μασάει από τέτοια.

Τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και ευγενικά αποχώρησε για να συνεχίσει το πρόγραμμα της!!! Πάντως το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού ενθουσιασμένους για την επιτυχία της βραδιάς και τον Σαουδάραβα να αποχωρεί κατά τη μία το βράδυ μάλλον γιατί η χυλόπιτα του πέσε βαριά!!!


gossip-tv.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: