ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ανάκληση προϊόντων από τον ΕΦΕΤ

Την παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε καπνιστή πέστροφα, διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα...
η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στo πλαίσιo τακτικού ελέγχου στην επιχείρηση SMOKED FISH - Ε. ΤΣΙΑΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων.

Πρόκειται για το προϊόν "Καπνιστή Πέστροφα φιλέτο πηγών Λούρου" με ημερομηνία λήξης 14/06/2014, σε πλαστικές συσκευασίες υπό κενό, το οποίο παράγεται από την επιχείρηση SMOKED FISH - Ε. ΤΣΙΑΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. στο 29ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών.

Επίσης, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαπίστωσε την πώληση προϊόντος «αεροστεγής πλαστικός περιέκτης τροφίμων», το οποίο μετρήθηκε να έχει ολική μετανάστευση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου για τη χρήση σε επαφή με λιπαρά τρόφιμα.

Πρόκειται για το προϊόν «αεροστεγής πλαστικός περιέκτης τροφίμων», χωρητικότητας 170 ml, με την εμπορική ονομασία Multiline, που παράγεται από την επιχείρηση ΒΙΟΜΕΣ Α.Β.Ε. Βιομηχανία Πλαστικών, 19o χλμ Λεωφόρου Αθηνών - Μαρκόπουλου, Παιανία Αττικής.

Για τα συγκεκριμένα προιόντα ο ΕΦΕΤ ζήτησε από τις επιχειρήσεις που τα διακινούν την άμεση ανάκληση / απόσυρσή τους και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι
enikos
katohika.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: