ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Λυμούσης: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών"

Μετά το τέλος των αγώνων των Μικτών ομάδων ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ημαθίας, Λυμούσης Αντώνιος τόνισε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που...
κατέβαλαν όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήσαμε από την αρχή μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, τόσο στους Παίδες όσο και στους Νέους. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να δοκιμάσουν τις ποδοσφαιρικές τους αξίες και ικανότητες. Με χαροποιεί το γεγονός ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση με την ομάδα των Παίδων, έχοντας 21 βαθμούς όσους και η ομάδα της Κοζάνης, έχοντας όμως αυτοί καλύτερο συντελεστή τερμάτων, αποδίδοντας όμως σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, ποδόσφαιρο ουσίας, ποδόσφαιρο ποιοτικό, με καλές αμυντικές συμπεριφορές, οργάνωση στο παιχνίδι, με πολλούς αυτοματισμούς, καλά τελειώματα και πολύ όμορφα γκολ σε εκτέλεση. Δίκαια οι «πιτσιρικάδες» της Ημαθίας χαρακτηρίζονται από πολλούς, σαν ανερχόμενα ταλέντα της περιοχής μας και αυτό που απομένει, είναι να δούμε τους Περιφερειακούς προπονητές να επιλέξουν αρκετά από αυτά στην ομάδα της Περιφέρειας, αφού κατά γενική ομολογία έδειξαν με την αξία τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και δικαιούνται κάτι παραπάνω».

«Όσο για την ομάδα των Νέων με λύπησε το γεγονός της κακής εμφάνισης όλων των παιδιών, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι. Σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού δεν μπορέσαμε να βρούμε τα «πατήματά» μας σαν ομάδα. Παρόλα αυτά το χθεσινό παιχνίδι δεν πρέπει να θεωρηθεί κριτήριο επιλογής για την συνέχεια των αγώνων, αφού σε γενικές γραμμές στα περισσότερα παιχνίδια με τις ίδιες ομάδες, οι εμφανίσεις των Νέων ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Και το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική αυτή η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση, δεν θα πρέπει να μειώσουμε τις αξίες των παιδιών με μια κακή εμφάνιση. Το μέλλον τους ανήκει και εύχομαι και από τους Νέους να περάσουν πολλά παιδιά στην Περιφέρεια, γεγονός που θα δώσει περισσότερη αξία στον θεσμό των Μικτών ομάδων, αφού στόχος όλων μας , είναι να προωθηθούν προς τα Εθνικά κλιμάκια, οι καλύτεροι παίκτες από τα αμιγώς Ερασιτεχνικά σωματεία, σε όποια βαθμολογική θέση και αν είναι στο πρωτάθλημα που διανύουμε. Δεν μπορώ να μη συγχαρώ τα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία σε όλους τους αγώνες, αλλά και την άριστη από κάθε πλευρά συνεργασία που είχαμε. Εκτιμώ ότι μερίδιο για την ποιότητα των νεαρών παικτών, έχουν και οι προπονητές τους και τα σωματεία που ομολογώ ότι η συνεργασία τους ήταν άψογη. Εύχομαι στους συναδέλφους προπονητές και Περιφερειακούς να κάνουν το καλύτερο για τις ομάδες της Περιφέρειας και να τις οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Εγώ προσωπικά θα παρακολουθώ από κοντά τις προσπάθειες όλων όσων θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση και σαφώς μέχρι τους τελικούς αγώνες».

«Τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την Τεχνική επιτροπή Μικτών ομάδων και φυσικά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδη, ο οποίος ήταν πάντα κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια και του οφείλω πολλά για τις όμορφες στιγμές που έχω ζήσει μέσα από τις Μικτές ομάδες».

pliroforiodotis.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: