ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Βόμβα» Κωνσταντινίδη για Άρη!!!

Ο πρώην… επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κωνσταντινίδης τόνισε ότι ο «Ελληνικός χρυσός» θέλει να αποκτήσει του κίτρινους...

«Βόμβα» έριξε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρώην… επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κωνσταντινίδης σχετικά με την επόμενη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης!

Ο Έλληνας επιχειρηματίας τόνισε ότι η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» είναι πολύ κοντά στο να αγοράσει την ομάδα, καθώς εκτιμά ότι πρόκειται για… τελειωμένη υπόθεση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του!

Πρόκειται για την εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Χαλκιδική και έχει εμπλακεί και στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τις αντιδράσεις που υπήρχαν από τους φιλάθλους της ομάδας!

Να σημειώσουμε ότι προς το παρόν οι «κίτρινοι» ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν την είδηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Αρενα»:
Για τον Άρη: «Εδώ στην Δράμα έχουμε και σύνδεσμο οι φίλοι του Άρη, είμαστε πάρα πολλοί και θέλουμε το καλό της ομάδας. Εδώ και 10 μέρες ξέρω ότι η εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» θέλει να πάρει τον Άρη και θα τον πάρει. Αυτοί είναι οι Καναδοί που δραστηριοποιούνται στην Χαλκιδική και έχουν εμπλακεί και με το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Εγώ θα πω μακάρι να εμπλακούν , και μακάρι να ξεχρεώσουν την ομάδα. Να κάνουν μεταγραφές και να φτάσει εκεί που πρέπει. Ξέρω ότι μιλούν με την τωρινή διοίκηση του Άρη, με τον κ.Σκόρδα και από ότι ξέρω είναι σχεδόν τελειωμένη η διαδικασία».

Γιατί δεν μπήκε στον Άρη:
«Για να προστατεύω τον εαυτό μου ήθελα να μπει η ομάδα στο άρθρο 99, από την στιγμή που η ομάδα δεν εντάχθηκε, τα χρέη ήταν υπέρογκα και δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε 40 εκ. ευρώ που ήταν οι υποχρεώσεις του Άρη. Δεν θα έμπαινα μόνος μου στον Άρη, είχα κάποιους συνεργάτες από το Λονδίνο αλλά όταν απέσυρα εγώ το ενδιαφέρον μου αποσύρθηκαν και αυτοί».

Συμπλήρωσε για την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός»: «Οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά εκεί στην Χαλκιδική και δεν θα έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν 40 – 50 εκ. ευρώ για τον Άρη. Ο Ελληνικός Χρυσός είναι η επόμενη διοίκηση του Άρη, αυτό λένε οι πληροφορίες μου, ότι υπάρχει συμφωνία και θα ανακοινωθεί σύντομα». 

woop.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: