ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

Ο προπονητής του ΑΡΗ Σούλης Παπαδόπουλος, ο δημοφιλής παίκτης του ΑΡΗ Ανδρέας Τάτος, ο βετεράνος κορυφαίος βολεϊμπολίστας με διεθνή αναγνώριση Αντρέι Κράβαρικ, o... Atp Player και πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις Κωνσταντίνος Οικονομίδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής υγρού στίβου Άρης Γρηγοριάδης βρέθηκαν με τους μαθητές των ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ Κορασίδων, Τένις και Κολύμβησης στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και τιμήθηκαν για τον προσφορά τους στον Αθλητισμό. 

Οι μαθητές – αθλητές των ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ, Τένις καιΚολύμβησης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους δημοφιλείς προσκεκλημένους, να πάρουν αυτόγραφα και να συζητήσουν μαζί τους για τα μυστικά των αθλημάτων.
Στην διάρκεια των εκδηλώσεων οι τιμηθέντες υπογράμμισαν την αξία της ανάπτυξης του αθλητισμού στα σχολεία γιατί κρατούν τα παιδιά υγιή, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και τα απομακρύνουν από τις μάστιγες της νεολαίας όπως τα ναρκωτικά , το αλκοόλ και τις παγίδες του διαδικτύου. Επίσης εξήραν την προσπάθεια των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη για την οργανωμένη δουλειά που γίνεται στην καλλιέργεια του αθλητισμού.

Την τιμητική πλακέτα στον Σούλη Παπαδόπουλο απέμεινε ο Διευθυντής του Δημοτικού κ. Γιώργος Χατζόπουλος, στον Ανδρέα Τάτο και τονΚωνσταντίνο Οικονομίδη ο υποδιευθυντής του Λυκείου Πάρης Δικτσής, στον Αντρέι Κράβαρικ και στον Άρη Γρηγοριάδη η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Εύη Μαντουλίδου.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Διευθυντής Αθλητισμού των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη κ. Μάκης Χασιώτης ενώ ο απολογισμός των ακαδημιών έγινε από τον υπεύθυνο της ακαδημίας Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ κ. Φώτη Στεφανίδη.








ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: