ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κάτω Παρτάλι: τι δήλωσε ο «φαντομάς» σεναριογράφος

Μπορεί να υπήρξε μια φημολογία ότι ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς του Mega Κάτω Παρτάλι είναι...
φανταστικό πρόσωπο, ωστόσο ο Λευτέρης Παπαπέτρου μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τον πανικό που προκάλεσε το σίριαλ, εκτοξεύοντας τα νούμερα τηλεθέασης.

Χαλαρός σε σχέση με όλα αυτά τα «πυρά», δήλωσε για όσους έσπευσαν να «χτυπήσουν» τη νέα του δουλειά Κάτω Παρτάλι από την πρεμιέρα ακόμα, ότι «διασκεδάζω που τους τσίτωσα τόσο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Με αφορά η γνώμη κάποιων ανθρώπων που εκτιμώ ιδιαίτερα αλλά σίγουρα όχι αυτή, κάποιων πολύ πικραμένων, κυρίως σεναριογράφων αλλά και ηθοποιών που είναι χωρίς δουλειά και που τους φταίνε όλα! Βιάστηκαν πολύ να κρίνουν -προφανώς ενοχλήθηκαν από τα τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης που αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο στο δεύτερο και συνέχισαν να μεγαλώνουν!-και δεν περίμεναν λίγο για τις ανατροπές που έρχονται. Έχω πάρα πολλή δουλειά για να ασχοληθώ με πυρά τέτοιου τύπου. Όλα έχουν το λόγο τους -ακόμα και το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου- και θα εξηγηθούν όταν πρέπει», είπε στο περιοδικό Hello! o σεναριογράφος του Κάτω Παρτάλι.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του Κάτω Παρτάλι εδώ + εδώ
Δείτε το δεύτερο επεισόδιο του Κάτω Παρτάλι εδώ + εδώ

Το 3ο Επεισόδιο εδώ + εδώ
Το 4ο Επεισόδιο εδώ

Κάτω Παρτάλι: Τι θα δείτε τη Δευτέρα στο 5ο Επεισόδιο

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: