ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τα μυστικά της γυναίκας - ξελογιάστρας!!!

Ηλιάνα Βολονάκη.
Θέλεις να βγαίνεις έξω και οι άντρες να πέφτουν ένας- ένας σαν τις μύγες; Θέλεις να έχεις τρελό σουξέ στο αντίθετο φύλο αλλά δεν ξέρεις πώς; Οι γυναίκες που ξέρουν πώς να παίζουν το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης, μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Πάρε ιδέες και βγες να σαγηνεύσεις!

Στη διαδικασία του φλερτ, τα δύο άτομα που παίζουν το παιχνίδι προσπαθούν να κάνουν, ο ένας τον άλλο, να αισθανθεί τόσο όμορφα, ώστε να νιώσει την ερωτική έλξη και να θέλουν να είναι κοντά. Η αποπλάνηση πηγαίνει το φλερτ στο επίπεδο που βάζεις έναν ενσυνείδητο στόχο: είτε να τα φτιάξεις μαζί του, είτε να κάνεις έρωτα μαζί του, είτε να σου κάνει κάποιο χατίρι ή απλά να σε κεράσει ένα ποτό, πάντως κάτι αποζητάς.Η αποπλάνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο χώρο εργασίας για να πάρεις τα αποτελέσματα που αποζητάς ή τη θέση που θες! Άπαξ και συνειδητοποιήσεις την δύναμη της αποπλανήσης, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σ' όλους τους τομείς της ζωής σου.

Η αυτοπεποίθηση, αποτελεί το πιο σέξυ σημείο στο χαρακτήρα μιας γυναίκας και πολλοί άντρες πέφτουν στα δίχτυα γυναικών που δείχνουν σίγουρες και κάτι παραπάνω. Σιγουρέψου ότι αισθάνεσαι καλά με την εμφάνιση και το εγώ σου και μόλις χαλαρώσεις, οι άντρες θα πέφτουν σαν μύγες.
Το να δίνεις σε κάποιον την προσοχή που πρέπει, αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο σου για να σαγηνεύσεις κάποιον. Μπορεί να μην σου φαίνεται μεγαλοφυές αλλά η προσοχή στον συνομιλητή σου σε κάνει αχτύπητη και εκείνος μέσα στο κλίμα οικειότητας νιώθει ξεχωριστός. Αν το θήραμα είναι κάποιος άντρας που μόλις γνώρισες, ξεκίνα με την έντονη οπτική επαφή και έπειτα ξεκίνα την συνομιλία .
Αν πάλι θέλεις ν' αποπλανήσεις το καλό σου από την αρχή, ξεκίνα με το ίδιο σκεπτικό. Προσποιήσου ότι μόλις τώρα τον γνωρίζεις και σκέψου πώς θα τον προσέγγιζες. Ακόμα και να τον γνωρίζεις αρκετό καιρό, προσπάθησε να μάθεις πράγματα για εκείνος που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα. Το να κάνεις έναν άντρα να αισθάνεται πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από εκείνον στον κόσμο, είναι το κλειδί για να τον αποπλανήσεις.
η περιποιημένη και προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στο ξελόγιασμα ενός αρσενικού. Αλλά έχει πάντα στο μυαλό σου ότι δεν πρέπει να το παρακάνεις με το μακιγιάζ, τα ρούχα και τα παπούτσια, αλλά και την συνολική εξωτερική εικόνα που δίνεις, αφού η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει τελικά.
Βάψου απλά και απόφυγε τους τόνους μέικαπ που δίνουν αποτέλεσμα μάσκας. Τα μαλλιά σου, να είναι αυτά μαλακά, λαμπερά και ευωδιαστά. Τα νύχια σου πρέπει να είναι φροντισμένα αλλά χωρίς υπερβολές στο σχήμα, το χρώμα και το μέγεθος. Να μυρίζεις όμορφα... Να φορέσεις ρούχα που αναδεικνύουν τις καμπύλες σου και σε δείχνουν πιο σέξι. Και τα εσώρουχα παίζουν το ρόλο τους. Φρόντισε τα εσώρουχά σου να είναι άνετα, να εφαρμόζουν σωστά και να ανασηκώνουν τα σημεία που χρειάζονται τόνωση.
Τα αρσενικά δεν θέλουν να σκέφτονται πως πρέπει να κοπιάσουν σκληρά για να σε κατακτήσουν. Άλλο που αυτό τους αρέσει τελικά. Η γυναίκα ξελογιάστρα ξέρει πως να αφήνει την πιθανότητα της σωματική επαφής να πέσει διακριτικά στο τραπέζι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δηλώνει ότι είναι εύκολη. Σε μια νέα γνωριμία, κράτησε έναν αέρα μυστηρίου αλλά χωρίς να αποκλείσεις την πιθανότητα να διασκεδάσετε μαζί αργότερα. Ένα χάδι στο μάγουλο, ένα τυχαίο πιάσιμο του ποδιού του, είναι αρκετά για να πιστέψει ότι μπορεί να σταθεί τυχερός το βράδυ.

tovimatisgynaikas

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: