ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Συνταρακτικές εξελίξεις στο «Μπρούσκο»...θα μας τρελάνουν ....

Μεταξύ άλλων... η Δάφνη μένει έγκυος! 
Εκπλήσσεται όταν έπειτα από...κάποιες στομαχικές ενοχλήσεις και ιλίγγους ανακαλύπτει πως...
είναι έγκυος στο παιδί του Μάρκου. Το υπερηχογράφημα επιβεβαιώνει τη χαρμόσυνη είδηση και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει ότι τελικά συνέβη κάτι το οποίο ήθελε για χρόνια τόσο πολύ. Και ενώ ο πρώην σύζυγος της Διαμαντής θα προσπαθήσει με έμμεσο τρόπο να την πείσει να διακόψει την κύηση, εκείνη ούτε καν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να το σκεφτεί. Στο πλευρό της θα σταθεί για μια ακόμη φορά η κολλητή της Κωνσταντίνα. Την ίδια ώρα ο Σήφης περνά πολύ δύσκολες ώρες μετά τον πυροβολισμό του λόγω της υπόθεσης του επίμαχου DVD. 

Μετά το χειρουργείο κινδυνεύει να μείνει για πάντα παράλυτος. Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση διώχνει από κοντά του την Εύα στο πλευρό του βρίσκονται η Αγγελική με την μικρή Στεφανία ενώ θα τον επισκεφθεί και όλη η οικογένεια Ματθαίου. 

Η Μελίνα παρά τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους θα αποφασίσει να τον επισκεφθεί και να του συμπαρασταθεί. 

Έπειτα από αρκετό καιρό το πρώην ζευγάρι θα έρθει κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως αυτή η κατάσταση θα πυροδοτήσει τη ζήλια και την οργή του Αχιλλέα που παρεξηγεί τις προθέσεις της αγαπημένης του Μελίνας ως προς τον πρώην σύζυγο της. 
Ολη αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει αρκετά, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να βρεθεί για μία ακόμη φορά στα πρόθυρα του χωρισμού, με τον Αχιλλέα τυφλωμένο από τη ζήλια να είναι πλέον αποφασισμένος για όλα και να θέτει σκληρά τελεσίγραφα στη Μελίνα. Στο μεταξύ, μετά τον αρραβώνα του Αντώνη (Μαρίνος Κόνσολος) με την Αναστασία ο Ματθαίος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι τη χάνει οριστικά. 

Ετσι δηλώνει στον Αντώνη ότι όταν θα είναι αποφασισμένος και κατασταλαγμένος θα την διεκδικήσει και πάλι!

Μια έκθεση κρασιών στην Ιταλία θα γίνει η αφορμή για μια απρόσμενη συνάντηση. Στην έκθεση πηγαίνει ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα ενώ την οικογένεια Γιαννακάκη εκπροσωπεί η Αναστασία. Ετσι, Ματθαίος και Αναστασία θα συναντηθούν θα θυμηθούν τα παλιά, θα έρθουν αρκετά κοντά και θα προκύψει μια μεγάλη ανατροπή στην μέχρι τότε «παγωμένη» σχέση τους που στη συνέχεια θα έχει σοβαρές συνέπειες στην ήδη τεταμένη κατάσταση μεταξύ των δύο οικογενειών.

Δείτε όλα τα επεισόδια...

TV Έθνος

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: