ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο θέρετρο στη θάλασσα. Κοίταξε όμως καλυτέρα και δεν θα το πιστεύεις!

Τα φαινόμενα απατούν, ακόμα κι όταν είσαι σίγουρος πως αυτό που βλέπεις είναι προφανώς μια παραλία.Αυτό που βλέπεις όμως...
δεν είναι μια όμορφη παραλία γεμάτη τουρίστες, αλλά κάτι πολύ διαφορετικό. Αν σου αρέσει να πηγαίνεις στην παραλία, αλλά δεν σε τρελαίνει το αλάτι, οι τσούχτες και άλλα συναφή (πολύς κόσμος το έχει αυτό) τότε υπάρχει ένα θέρετρο στην Ιαπωνία ό,τι πρέπει για εσένα. Αυτό είναι το “SeaGaia Ocean Dome“, το μεγαλύτερο water park του κόσμου σε εσωτερικό χώρο!

Το Ocean Dome κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο water park σε εσωτερικό χώρο. Έχει μήκος 300 μέτρα και πλάτος 100.

Το νερό βρίσκεται στις τέλειες συνθήκες και θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το Dome διαθέτει πισίνες για όλα τα γούστα, πισίνα με κύματα για σερφ, παιδικές πισίνες, νεροτσουλήθρες και τέλειο καιρό.

Υπάρχουν επίσης πολυάριθμα ξενοδοχεία, εστιατόρια, μαγαζιά και άλλες δραστηριότητες μέσα στο συγκρότημα, οπότε δεν χρειάζεται να βγεις καθόλου έξω -έστω κι αν η ακτή απέχει μόλις μερικά μέτρα.

Όταν κολυμπάς στο Ocean Dome, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τσούχτρες, καρχαρίες, μην πατήσεις αχινό ή για άλλους ανάλογους θαλασσινούς κινδύνους.

Επιπλέον αν έχεις ευαίσθητο δέρμα είναι εύκολο να μείνεις μακριά από τον ήλιο, αφού όλο το πάρκο καλύπτεται από οροφή που ανοίγει και κλείνει.

Πηγή

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: