ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Καστοριά: Το πλάνο Πεπελίδη-Ουσταμπασίδη

Στην άκρη τέθηκε η λύση του επενδυτή Νίκου Καλλίνικου από τον πρόεδρο των «γουναράδων», που αναθέτει τη γενική διαχείριση στον Νίκο Πεπελίδη (βραζιλιάνικη εταιρεία με μάνατζμεντ παικτών), ο οποίος ...
γυρνά σε γνώριμα λημέρια μετά από μια εξαετία.

Το 2008 ο Νίκος Πεπελίδης ήταν τεχνικός διευθυντής στην Καστοριά στη Β΄ Εθνική, ενώ και πριν δυο χρόνια είχε τεθεί θέμα επιστροφής του. Μια εξαετία μετά, ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, που ασχολείται με μάνατζμεντ παικτών έχοντας συνεργασία με βραζιλιάνικη εταιρεία, επανέρχεται στους «γουναράδες» ως γενικό... κουμάντο και διαχειριστής. 

Σε συνεργασία με τον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, που... ακύρωσε τελικά τη λύση της σύμπραξης με τον γηγενή επιχειρηματία Νίκο Καλλίνικο. Ο Πεπελίδης, που πρόσφατα ήθελε να εμπλακεί και σε Πιερικό και Αναγέννηση Γιαννιτσών, θα βρίσκεται την Παρασκευή στην ακριτική πόλη, μαζί με Βραζιλιάνο εκπρόσωπο της εταιρείας, για να «τελειώσει» το ζήτημα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες έκτακτες μεταγραφικές προσθήκες, αν βρεθεί ελεύθερος παίκτης που να... συγκινεί ως τη Δευτέρα.
«Για ενάμισι χρόνο και τη νέα σεζόν άνοδο»

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Ουσταμπασίδης με δηλώσεις στο dokari.gr υποστήριξε: «Ο ρόλος ο δικός μου θα είναι ελεγκτικός και εκείνων οικονομικός και διαχειριστικός. 
Θα είναι μια σύμπραξη. Το πλάνο έχει ορίζοντα ενάμισι χρόνου, για να χτυπήσουμε την επόμενη σεζόν με αξιώσεις την άνοδο στη Football League. Φέτος όσο ψηλότερα τερματίσουμε, τόσο καλύτερα. 

Αυτή η αλλαγή γίνεται με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της Καστοριάς. Παραμένω στη διοίκηση, πρόεδρος ως το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε. Επενδύουν στη δουλειά μου και το όνομα της Καστοριάς.

Γνωρίζω από παλιά τον Πεπελίδη, τον είδα αποφασισμένο». Στα αγωνιστικά, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Όλυμπο Κέρκυρας ο Ανδρέας Λέτσιος δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Γανόλη.

dokari.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: