ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο άντρας που έριξε στα πατώματα την Μαρία Ηλιάκη – Την παράτησε λίγο πριν τον γάμο!

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι τυχερή»!!!
Η Μαρία Ηλιάκη δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της, όταν ήταν καλεσμένη στην...
εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όσο κι αν προσπάθησε να κρύψει με χιούμορ την απογοήτευσή της, εύκολα αντιλαμβανόταν κανείς την πίκρα στα λόγια της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της, τις σκέψεις της να αποκτήσει ένα μωρό, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψή της ότι έπεσε στα πατώματα έπειτα από έναν χωρισμό, αφού σε αυτή τη σχέση είχε πιστέψει πάρα πολύ. Σύμφωνα με όσα είπε στην Ελένη, ο χωρισμός ήρθε τη στιγμή που εκείνη περίμενε ότι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. 

«Μόλις του είπα να συζήσουμε, έφυγε μετά από μία εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία η οποία πάντως δεν δηλώνει άμοιρη ευθυνών για το τέλος των σχέσεών της. «Το έχω ψάξει πολύ με τις σχέσεις μου. Έκατσα κι έβαλα κάτω όλες τις προηγούμενες σχέσεις μου και προσπάθησα να θυμηθώ τι λάθη έχω κάνει», ανέφερε.
Ποιος ήταν όμως ο άντρας που έριξε στα πατώματα την Ηλιάκη;
Ένας Αυστριακός επιχειρηματίας με τον οποίο η Μαρία έζησε έναν θυελλώδη έρωτα για έναν χρόνο. 

Ο Γιόχαν, πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του αδελφού της Ρούλας Κορομηλά, Θανάση, γνώρισε τη Μαρία σε κοινή παρέα φίλων. Από τις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν φάνηκε ότι είχαν χημεία και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα.
Η παρουσιάστρια στην αρχή της σχέσης τους κρατούσε τον έρωτά της ως επτασφράγιστο μυστικό και αποκαλύφθηκε μήνες αργότερα, όταν η Μαρία ήταν μόνιμος θαμώνας του club που διατηρούσε ο αγαπημένος της μαζί με τον αδελφό της Ρούλας στο Κολωνάκι. 
Η Ηλιάκη ήταν ενθουσιασμένη και υπήρχαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα σύντομα. 

gkourou.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: