ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αποκριάτικες στολές: ιδέες και προτάσεις για να ντυθείτε έξυπνα και φτηνά!

Αφήσατε για τελευταία στιγμή την ενοικίαση ή αγορά αποκριάτικης στολής; 
Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες για αποκριάτικες στολές.


Υπάρχουν πολλές έξυπνες ιδέες για αποκριάτικες στολές με ντύσιμο από ρούχα που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας και μικρές αγορές το πολύ μέχρι 2 ευρώ!

1. Ντυθείτε ελεγκτές Δ.Ν.Τ: Απλή κι εύκολη ιδέα για αποκριάτικη στολή. Φορέστε ένα απλό κοστουμάκι ή σπορ ντύσιμο κρατήστε και μία τσαντούλα στο χέρι και είστε έτοιμοι. Για να πείσετε για την εμφάνιση σας το μόνο που χρειάζεται είναι να ψαχουλεύετε στις τσέπες των άλλων και να τους παίρνετε τα χρήματα τους. Αν έχετε σύντροφο βάλτε της βυζιά και ντύστε τη Πετρούλα που σας συνοδεύει από υπουργείο σε υπουργείο.

2. Ντυθείτε Πάγκαλος: Πολύ εύκολη λύση επίσης για αποκριάτικη στολή. Φοράτε πάλι κοστουμάκι και βάζετε ένα μαξιλάρι μέσα από το πουκάμισο. Γεμίζετε το στόμα σας με πατατάκια και είστε έτοιμοι. Χρήσιμο είναι να λέτε ατάκες όπως «κοπρίτες» και «μαζί τα φάγαμε».
ADVERTISEMENT

3. Ντυθείτε Παπανδρέου: Για αυτή την ιδέα της αποκριάτικης στολής, φορέστε απλά μια μουτσούνα Πινόκιο και χρησιμοποιήστε για τη μετακίνηση σας ποδήλατο.

4. Ντυθείτε Έλληνας βαριόμοιρος: Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα. Για μια τέτοια αποκριάτικη στολή το πολύ πολύ δέστε μια θηλιά από σερπατίνες γύρω από το λαιμό σας.

5. Ντυθείτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Αν και παλιότερο κίνημα και όχι φετινό, για αυτή την αποκριάτικη στολή πάρτε ένα ξύλο τυλίξτε το με κορδέλα και πείτε ότι είναι μπάρα διοδίων. Πάρτε και μία σειρήνα, έτσι ώστε όποτε σηκώνετε την μπάρα να ειδοποιεί.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: