ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Λάθη κι αμαρτίες» - Έρχεται το νέο τραγούδι από τον Πάνο Γαληνό!!!

Ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες η ηχογράφηση του νέου τραγουδιού του Πάνου Γαληνού με το συγκρότημα Bright Shadows. 
Πρόκειται για μια συμμετοχή του αγαπημένου καλλιτέχνη από τη...
Μυτιλήνη στο album του συγκροτήματος Bright Shadows.

Το τραγούδι – η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες - είναι μια ηλεκτρική μπαλάντα με τίτλο

''Παλιά φωτογραφία'' σε μουσική Κωνσταντίνου Μαυροειδή και στίχους Δημήτρη Σαρρή.

Το τραγούδι θα βρίσκεται στη διάθεση των ραδιοφωνικών παραγωγών τις επόμενες ημέρες ενώ οι φίλοι του Πάνου Γαληνού θα έχουν την ευκαιρία να το ακούσουν live στις εμφανίσεις του καλλιτέχνη που έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για τις οποίες θα υπάρξουν νεότερα δελτία τύπου.





https://www.facebook.com/pages/Panos-Galinos/125971190750438

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από το studio ηχογράφησης.











 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΑΛΗΝΟΣ
Ο Πάνος Γαληνός μας έχει δώσει αρκετά κι αξιόλογα δείγματα στο χώρο του τραγουδιού αλλά και συνεργασίες πολύ σημαντικές όπως αυτή με τον Χρήστο Δάντη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Λάθη κι αμαρτίες».

Μίλησέ μας για το συγκεκριμένο τραγούδι. Σε τι διαφέρει από τα προηγούμενα;
Το τραγούδι «Λάθη κι αμαρτίες» είναι κατ αρχήν ένα ντουέτο με τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Ντίνο Αλεξανδρή , ένα τραγούδι που τη μουσική και τους στίχους τους έγραψα εγώ ο ίδιος έχοντας στο μυαλό μου από τη μία μεριά την καλλιτεχνική προσωπικότητα του Ντίνου και από την άλλη την δική μου πορεία μέχρι τώρα. Πρόκειται για μια λαϊκή μπαλάντα με κάποια ροκ στοιχεία στην ενορχήστρωση της την οποία έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Χατζηγαλήνης παρέα με τον Βασίλη Μαντόγλου . Η διαφορά του από τα προηγούμενα μου τραγούδια είναι ότι είναι ένα αρκετά πιο δυναμικό τραγούδι χωρίς βέβαια αυτό να μειώνει την αξία των μέχρι τώρα τραγουδιών που έχω κάνει .

Πως προέκυψε η συνεργασία σου με το Ντίνο Αλεξανδρή;
Τον Ντίνο τον θαυμάζω από παιδάκι, έχει μια εξαιρετική δισκογραφική πορεία και συνεργασίες αξιοζήλευτες με την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιάννη Ντουνιά με περιοδείες στο εξωτερικό μαζί τους και σχεδόν 40 χρόνια καριέρα πιστός στο καλό λαικό τραγούδι, οπότε όπως καταλαβαίνετε αποτελεί τεράστια τιμή για μένα η συνεργασία μαζί του. Από την στιγμή μάλιστα που φέτος το καλοκαίρι οι καλλιτεχνικοί μας δρόμοι ενώθηκαν στις κοινές μας παραστάσεις και ζωντανές εμφανίσεις, το ντουέτο λοιπόν ήταν κάτι το απαραίτητο .

Πρόσφατα, στη συναυλία του Χρήστου Δάντη στη Μυτιλήνη, σε είδαμε μαζί του στη σκηνή και φαίνεται ότι η αποδοχή του κοινού είναι μεγάλη.
Ναι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει πραγματικά την συνεργασία μου αυτή με τον Χρήστο Δάντη και το τραγούδι « Άστο να τελειώσει» του οποίου τη μουσική έγραψε ο Χρήστος. Στην πρόσφατη λοιπόν συναυλία του στη Μυτιλήνη με κάλεσε και παίξαμε το τραγούδι αυτό παρέα . Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου και η τιμή ταυτόχρονα είναι τεράστια όταν παίζεις παρέα με έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες που διαθέτει η Χώρα μας.

Υπάρχει ενδεχόμενο για μία νέα συνεργασία – έκπληξη στο άμεσο μέλλον;
Ο Χρήστος Δάντης αυτήν την στιγμή έχει δημιουργήσει μια καινούργια δισκογραφική εταιρία , την POWER POP MUSIC και αναζητάει συγκροτήματα και νέους καλλιτέχνες για να εντάξει στην προσπάθεια του αυτή. Αποτελεί στα σίγουρα αξιέπαινη προσπάθεια από την στιγμή μάλιστα που όλοι γνωρίζουμε την κρίση που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η δισκογραφία και ελπίζω μέσα από την προσπάθεια του αυτή να ξανασυνεργαστούμε βέβαια.

Έχεις προγραμματίσει κάποιες εμφανίσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού;
Για όλο το καλοκαίρι εμφανίζομαι Παρασκευές και Σάββατα στο Εν Πλω στην Λέσβο παρέα με τον Ντίνο Αλεξανδρή και το μουσικό σχήμα Άκρως Λαϊκόν ενώ από τον Σεπτέμβρη ετοιμάζω κάποιες εμφανίσεις στην Αθήνα με το ροκ συγκρότημα Bright Shadows αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

Σ’ ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε για άλλη μια φορά, καλή επιτυχία.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: