ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

Εορταστικές εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, θα πραγματοποιήσουν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ, Τένις και Κολύμβησης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το Σάββατο...
8 και Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Στις εκδηλώσεις θα τιμηθούν ο αθλητής της ομάδας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης Ανδρέας Τάτος και ο προπονητής του Σούλης Παπαδόπουλος, ο βετεράνος κορυφαίος βολεϊμπολίστας με διεθνή αναγνώριση Αντρέι Κράβαρικ, o Atp Player και πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις Κωνσταντίνος Οικονομίδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής υγρού στίβου Άρης Γρηγοριάδης.
Συγκεκριμένα:
  • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Θα τιμηθούν ο αθλητής της ομάδας του ΑΡΗ Θεσ/νίκης Ανδρέας Τάτος και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης– Ν. Μουδανιών) την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στο ποδόσφαιρο ο αθλητής της ομάδας του ΑΡΗ Θες/νίκης Ανδρέας Τάτος και ο προπονητής του Σούλης Παπαδόπουλος.
  • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ
Θα τιμηθεί ο βετεράνος κορυφαίος βολεϊμπολίστας με διεθνή αναγνώριση Αντρέι Κράβαρικ, για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Η Ακαδημία Βόλεϊ Κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη - ΜGVA σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης–Ν. Μουδανιών).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: