ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«HATIRLA»: Τα νέα επεισόδια (8 - 9 - 10 Α' & Β' Μέρος)

Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι δραματική, αφού έχει καταλάβει ότι το άτομο που αναφερόταν στο ημερολόγιο η Γιασεμίν δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ο Αχμέτ...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 17.50

Δευτέρα 3/2
8o επεισόδιο ~Β΄ Μέρος~

Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι δραματική, αφού έχει καταλάβει ότι το άτομο που αναφερόταν στο ημερολόγιο η Γιασεμίν δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ο Αχμέτ. Δε θα είναι καθόλου εύκολη η σύνδεση μεταξύ των δύο νέων, αφού οι οικογένειές τους απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Τα πρώτα βήματα για την επανάσταση έχουν ήδη γίνει. Ο ταγματάρχης Μεχμέτ δέχεται μια απρόβλεπτη πρόταση. Ένα ακόμη εμπόδιο στη σχέση της Γιασεμίν και του Αχμέτ έχει εμφανιστεί.

Τρίτη 4/2
9o επεισόδιο ~A΄ Μέρος~

Ο Αχμέτ και η Γιασεμίν ανακοινώνουν στις οικογένειές τους τον έρωτά τους. Η αντίδραση των οικογενειών όμως είναι πολύ έντονη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η θεία του Αχμέτ, η δημοσιογράφος Σεβίμ, συλλαμβάνεται για ένα άρθρο της που αντιπολιτευόταν το Δημοκρατικό Κόμμα. Αυτές οι εξελίξεις απομακρύνουν το ζευγάρι, θα είναι όμως ικανές και να το χωρίσουν οριστικά; Η κατάσταση της υγείας της Σεβίμ στη φυλακή επιδεινώνεται. Η δύναμη που έχει ο αδελφός της Σεβκέτ, δεν είναι ικανή για να την αποφυλακίσει.

Τετάρτη 5/2
9o επεισόδιο ~Β΄ Μέρος~

Πέμπτη 6/2

10ό επεισόδιο ~Α΄ Μέρος~
Η σχέση του Ριζά με την τραγουδίστρια Κεριμάν συνεχίζεται. Η Νεζαχάτ μαθαίνει συμπτωματικά για την κρυφή σχέση του άντρα της. Ο ταγματάρχης Μεχμέτ προσπαθεί να ενημερώσει τον γαμπρό του για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. Το νέο ζαχαροπλαστείο στην Κωνσταντινούπολη δεν πάει καλά και ένα αναπάντεχο συμβάν έρχεται να αλλάξει τη ζωή του Νετζντέτ.

Παρασκευή 7/2
10o επεισόδιο ~Β΄ Μέρος~

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: