ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τhe Voice: ποιος διαγωνιζόμενος λιποθύμησε επειδή «κόπηκε» [video]

Μπορεί ο διαγωνισμός του The Voice να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των οντισιόν, όμως τα γυρίσματα για το δεύτερο μέρος των «μονομαχιών» συνεχίζονται με...
αμείωτο ενδιαφέρον με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο δεύτερο στάδιο, κάθε κριτής καλεί τους παίκτες της ομάδας του σε ντούετο και αποφασίζει την πορεία τους στο διαγωνισμό με βάση τις επιδόσεις τους, ενώ ακόμη και τραγουδιστές με καριέρα, αναμένεται να αποχαιρετήσουν οριστικά το The Voice.

Ωστόσο, πολλοί από τους διαγωνιζόμενους του The Voice δε μπόρεσαν να διαχειριστούν το άγχος τους με αποτέλεσμα να υπάρξουν και απρόοπτα, όπως συνέβη στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου.

Πρόκειται για τον διαγωνιζόμενο-φαβορί του The Voice Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος λιποθύμησε επί σκηνής, όταν η Μελίνα Ασλανίδου του ανακοίνωσε πως δεν περνά στην επόμενη φάση.

Ο διαγωνιζόμενος του The Voice Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε απασχολήσει τους κριτές τόσο με τις αυξομειώσεις του βάρους του όσο και με τις συμμετοχές του σε άλλα talent shows.

Βέβαια, ο διαγωνισμός συνεχίζεται, ενώ κριτές και διαγωνιζόμενοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του The Voice.

Δείτε το video με τον Κύπριο Μαυρίκιο Μαυρικίου στο The Voice:

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: